Filmquiz

Fra 12. maj kan du deltage i filmquiz i Nicolai Biograf! Det er gratis at deltage i quizzen, som bliver afholdt en gang i måneden. Og der er selvfølgelig præmier til vinderholdet.

Kan du lide film og quizzer? Hvis svaret er ja, så har vi noget, du kan glæde dig til. Den 12. maj kl 19.30 har Nicolai Biograf nemlig premiere på en ny månedlig filmquiz. Vi forsøger at ramme et niveau, som både udfordrer almindeligt filminteresserede og de lidt mere nørdede. Uanset hvad er succeskriteriet først og fremmest at hygge os. Quizzen er skabt af nogle af biografens frivillige. 

Det er gratis at deltage i quizzen og der er lækre præmier på højkant. Den 12. maj er præmierne fra Nicolai Biograf og Beershoppen. 

 Så tag gerne dine venner med under armen og få et par hyggelige timer med filmsnakke - måske tilsat en læskende drik eller snack fra vores cafés udvalg.


Praktisk info

Adgangskrav: Quizzen er åben for alle
Hvornår: Den anden torsdag hver måned kl. 19.30-21.30
Forplejning: Det er muligt at reservere bord ved Nicolai Café
Hold: Quizzen kan spilles i hold på 1-4 personer. Ved fem eller flere holddeltagere modtager holdet 1 strafpoint pr. ekstra deltager.
Sværhedsgrad: Hver kategori er bygget op med fem sværhedsgrader – fra meget let til meget svær. Spørgsmål 1 i hver kategori bør være så let, at alle som udgangspunkt kan svare det.