Ny bestyrelsesformand for Film6000

Lise Jelsbak er ny bestyrelsesformand i Nicolai Biograf.

Henover sommeren er der sket en markant nyerhvervelse i foreningen bag midtbyens biograf, da den for kulturen i Kolding særdeles kendte kvinde Lise Jelsbak har valgt at stå i spidsen for biografens over 100 frivillige. 

Med Lise Jelsbak får biografen en person indenbords, som har et imponerende kultur-cv at trække erfaring fra. Det tæller blandt andet stillinger som overordnet projektansvarlig for de store kulturbegivenheder i Kolding: Sommer ved Søen, Grøn Koncert og Stella Polaris.

Dertil kommer, at hun har bygget frivillighedskulturen på Godset op fra bunden i sin tidligere rolle som deres bestyrelsesformand og driver i dag sit eget rådgivningsfirma målrettet arrangementer. Kulturkvinden er i forvejen hyppig gæst i Nicolai Bio og har klare ambitioner med sin nye post:

“Jeg brænder for at promovere midtbyens biograf og få sat den og Nicolaikomplekset i det hele taget på Kolding-kortet hos endnu flere borgere i byen. Til dette håber jeg at kunne bidrage positivt med mit store netværk i Kolding og egne friske øjne udefra,” siger Lise Jelsbak.