Valentine's Day i Nicolai Biograf og Café

Torsdag den 14. februar kl. 19.30 kan du glæde dig til en romantisk aften i Nicolai Biograf med en af filmhistoriens mest kendte og elskede romantiske komedier ’Da Harry Mødte Sally’.

Torsdag den 14. februar kan du glæde dig til en romantisk aften i Nicolai Biograf og Café, hvor du kan nyde en lækker 3-retters menu efterfulgt en af filmhistoriens mest kendte og elskede romantiske komedier ’Da Harry Mødte Sally’.

Valentine’s Day byder Nicolai Biograf og Café velkommen til en romantisk aften med middag og film, der kan nydes af både elskende ægtepar, nye kærestepar eller kærlighedshungrende singler.

 

Dinner and a movie

Der er tale om den helt klassiske date-night: Dinner and a movie. Middagen kan nydes i Nicolai Café, hvor der er sammensat en helt særlig italiensk inspireret 3-retters menu inklusiv et glas bobler som aperitif. Filmen kan efterfølgende ses i Nicolai Biograf kl. 19.30 og byder på det romantiske 80’er-hit ’Da Harry Mødte Sally’.

Filmen bliver introduceret af en af Nicolai Biografs frivillige filmentusiaster og kan desuden nydes med lækker chokolade sponsoreret af Xocolatl og en varm kop kaffe sponsoreret af Nicolai Café.

’Da Harry Mødte Sally’, med Meg Ryan og Billy Crystal i hovedrollerne, beviser at en romance kan være alt andet end sukkersød. Komedien handler om Harry og Sally, der egentlig bare skal være venner – og kun venner. Men de to gamle venner må gradvist indse, at deres relation er ved at udvikle sig kærlighed. En kærlighed som de begge to gør deres bedste for at undertrykke, for hvad nu hvis det går galt.

’Da Harry Mødte Sally’ er en del af Nicolai Biografs samarbejde med Cinemateket og er én af otte klassiske filmperler, der vises i løbet af året.

 

Filmens handling

'Da Harry Mødte Sally', med Meg Ryan og Billy Crystal i hovedrollerne, beviser at en romance kan være alt andet end sukkersød. Komedien handler om Harry og Sally, der egentlig bare skal være venner - og kun venner. Men de to gamle venner må gradvist indse, at deres relation er ved at udvikle sig til kærlighed. En kærlighed som de begge to gør deres bedste for at undertrykke, for hvad nu hvis det går 

 

Priser

Pris for 3-retters menu:

198,-
 

Pris for film:
Alm. pris: 85,-
Medlemspris:70,-
Studiepris: 75,-

Bestil dine billetter her