Børnefilmpakke 31 for 5 år


 

Vitello bliver forretningsmand
Instruktør: Dorte Bengtson

I fjernsynet hører Vitello om en smart fyr, der har tjent en million kroner. Han har tjent dem ved at være en forretningsmand, der køber billigt og sælger dyrt. Vitello og hans venner vil også gerne tjene en million kroner. De skal bare lige finde noget, der er billigt…

DFI Distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Store ulv og lille ulv
Instruktør: Rémi Durin

I filmen møder vi Store Ulv, der lever glad og tilfreds under sit træ. En dag ser han Lille Ulv, som er på vej imod ham – og det ser endda ud som om, at Lille Ulv vil ham noget, synes Store Ulv. Det er Store Ulv ikke meget for. Han kan nemlig bedst lide at være alene.

DFI Distribution. Frankrig 2018. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


1 minut natur – Hamsteren
Instruktører: Stefanie Visjager & Katinka Baehr

To søstre har hver deres hamster: Wilhelm og Guldlok. Wilhelm minder om den ene af søstrene: den kan godt lide at spise slik og søde sager. Og den kan være meget nervøs – ligesom pigen, når hun skal til prøve i stavning. Når hun er nervøs, kan hun heldigvis kæle med sin hamster, og det hjælper lidt.

DFI Distribution. Holland 2016. 1 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Alma flytter på landet: Springgymnastik
Instruktør: Christian Sønderby Jepsen

Ved Almas nye hus kan man gå til springgymnastik. Det er sjovt, men træneren er ret skrap. Alma og hendes familie flytter fra deres dejlige lejlighed i byen og ud i et hus på landet. Alma synes, det er svært at sige farvel til alt det kendte og goddag til alt det ukendte: Ny seng, ny børnehave og nye venner. Men heldigvis bliver alt ikke ved med at være nyt!

DFI Distribution. Danmark 2018. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Lygtefisk
Instruktør: Julia Ocker

En humoristisk, ordløs fortælling om at være mørkeræd. En lille lygtefisk går i seng og slukker for sin lygte. Men da mørket sænker sig, ligner vandplanter og småfisk pludselig uhyrer og drager. Det viser sig dog, at et af ’monstrene’ kan hjælpe lygtefisken, så den ikke længere er bange.

DFI Distribution. Tyskland 2018. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Min lille hund Mester 1:10 – Mester flytter ind
Instruktør: Maria Mac Dalland

Thomas holder af sit stille og rolige liv på landet. Men en dag banker den lille hund Mester på døren, og han siger, at han gerne vil bo hos Thomas. Det mener Thomas nu ikke er så god en idé. Han har slet ikke tid til at passe en hund. Men Mester har til gengæld masser af tid – og så kan han jo passe på Thomas. Modstræbende lader Thomas Mester flytte ind, og snart har den lille hund vendt op og ned på alting. Han vil have frikadeller at spise, og han vil sidde med ved bordet. Han vil ligge i sofaen og sove i Thomas’ seng.

DFI Distribution. Danmark 2019. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 41 min.
    Børnefilm
    For alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.