Børnefilmpakke 31 for 3 år


 

Hunden Ib 1:10 – Hunden Ib er forsvundet væk
Instruktør: Trine Laier

Musen vågner forskrækket, da den hører en lyd. Da den vil undersøge, hvor lyden kommer fra, ser den noget hvidt, der bevæger sig. Det er heldigvis bare Ib, der har gemt sig under et lagen.

DFI Distribution. Danmark 2019. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Kvæk
Instruktør: Nils Hedinger

Realfilm og animation bliver blandet i den lille, ordløse fortælling om at føle sig anderledes. En haletudse svømmer glad rundt i en sø med mange andre haletudser. Men en dag får alle de andre ben og går på land. Nu er den lille haletudse, som ikke fået ben, alene i søen. Den møder skræmmende krebsdyr på bunden, men bliver gode venner med en snegl. Tiden går, og pludselig sker der overraskende forandringer med haletudsen.

DFI Distribution. Schweiz 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Hvem? II 1:8 – Hvem sover ikke?
Instruktør: Jessica Laurén

Nogle gange kan man blive ramt af hjemve – særligt når det bliver mørkt. Kanin skal sove hjemme hos Bamse. Kanin og Bamse har glædet sig. De leger og spiser, ser børne-tv og hygger sig. Så er det tid til at gå i seng. Bamses mor siger godnat og slukker lyset. Bamse er ved at falde i søvn, men det er Kanin ikke. Lige pludselig ombestemmer han sig og vil ikke længere sove hos Bamse. Sengen er for blød, der lugter ikke ligesom derhjemme, og Kanin savner sin mor. Men heldigvis kan Bamses mor og far hjælpe.

DFI Distribution. Sverige 2019. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Lili møder en dum unge
Instruktør: Siri Melchior

Lili hører en dum unge inde på den anden side af hækken. Lili hader dumme unger. Og når Lili smider ting over hækken, smider den dumme unge dem tilbage! Lili må hævne sig og finder et hul i hækken. Men tænk, den dumme unge ligner hende på en prik! Og så hedder hun Lola.

DFI Distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Kakerlakken og havet
Instruktør: Anton Setola

På et blad i skoven ligger en lille kakerlak og drømmer sig væk i en fredfyldt søvn. Men en nysgerrig hånd får en finger med i spillet, og pludselig ender vores lille ven i vandet. Kakerlakken vil gerne hjem til sit blad, men han er omringet af farer. Han må ofre sine følehorn og sine ben ét efter et, og efter en lang rejse henover havet og gennem luften lykkes det ham at komme tilbage på landjorden. Og på mirakuløs vis er hans ben og følehorn også skyllet i land. Nu kan kakerlakken måske endelig hvile?

DFI Distribution. Belgien 2015. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Lillefinger – Marmeladetyven
Instruktør: Mette Skov

Myren har ikke tid til at lege med Lillefinger, han leger med flueungerne inde i sit hus.

DFI Distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 29 min.
    Børnefilm
    For alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.