Børnefilmpakke 28 for 5 år


 

Vitello vil have en far
Instruktør: Dorte Bengtson

Hvis Vitello spørger Mor, så er Vitellos far en sjuft og ham ser man derfor ikke meget til. Man ser ham faktisk overhovedet ikke, og det er irriterende, synes Vitello, når nu alle de andre drenge har fædre. Det er så irriterende at han kommer til at bilde sine venner ind at han skam har en far, som de sagtens kan få at se…

DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Tilladt for alle.


Vågn op
Instruktør: Filip Diviak

Højt oppe på en vindblæst bjergtop bor vækkemanden med sin søn. Hver morgen må han ud i regn og slud for at vække nabobjergets borgere for småpenge. En dag får han i stedet en lille klokke som betaling for sit arbejde. Det bliver begyndelsen på en stor klokkesamling over pejsen hjemme i stuen. En dag får vækkemandens søn en idé til, hvordan klokkerne kan bruges.

DFI distribution. Slovenien 2017. 9 min. Tilladt for alle.


På tur med far – Halvt svensk
Instruktør: Laurits Munch-Petersen

Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal køre både over og under vandet for at besøge mormor og morfar i Sverige. Men hvad gør man hvis man bliver stoppet ved grænsen og er bange for politiet? Og er det lovligt at have en mumitrold med i bilen? Godt at Iris kan snakke svensk, så hun kan hjælpe far.

DFI distribution. Danmark 2018. 18 min. Tilladt for alle.


Edderskønne edderkopper – Hvepseedderkoppen
Instruktør: Adam Schmedes

Hvepseedderkoppen er ikke bare smuk, hun er også en sand kunstner. Hun har mange forskellige typer af spind, tilmed i flere farver. Hendes ægkokon er et rent mesterværk, bygget til at modstå alle vinterens vejrlig og pyntet efter alle kunstens regler. De små hvepseedderkoppeunger kan allerede fra deres første dag bruge spindet til noget helt eventyrligt.

DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Tilladt for alle.


Vitello møder Gud
Instruktør: Dorte Bengtson

Vitello har en af de dage hvor det ikke er så sjovt at være Vitello og ikke at have nogen far. Men så møder han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg. Han sidder med en øl på en bænk ved centeret. Vitello kender kun to gamle mænd med så store hvide skæg. Gud og Julemanden. Og det er ikke jul. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske, alt I hele verden…

DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 48 min.
    Børnefilm
    For alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.