Børnefilmpakke 28 for 3 år


 

Løve
Instruktør: Julia Ocker

Gazellen tror ikke, at løven kan fange ham. Men så begynder løven at løbetræne.

DFI distribution. Tyskland 2018. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Den lille grå ulv – Vinter
Instruktør: Natalia Malykhina

Det er vinter i skoven. Der er sne overalt, og alle dyrene ligger i ly for kulden. Men den lille grå ulv er ensom, sulten og trist. Vinden suser og bider i hans snude. Men hov, hvad var det? Midt i sneen finder han en mærkelig ting. En bog? Hvad kan den bruges til? Kan han spise den eller søge ly for vinden med den? Bogen viser sig at være fuld af eventyr, og den minder den lille grå ulv om sommer og varmere tider. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Nu kan den lille grå ulv måske bedre falde til ro?

DFI distribution. Norge 2016. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Alma flytter på landet – Farvel til den gamle børnehave
Christian Sønderby Jepsen

Alma skal sige farvel til sine venner i børnehaven, hvor de har lavet en overraskelse til hende. Alma og hendes familie flytter fra deres dejlige lejlighed i byen og ud i et hus på landet. Alma synes, det er svært at sige farvel til alt det kendte og goddag til alt det ukendte: Ny seng, ny børnehave og nye venner. Men heldigvis bliver alt ikke ved med at være nyt! ”Alma Flytter På Landet” er en dokumentarserie i 8 afsnit, som indfanger frygten for det ukendte.

DFI distribution. Danmark 2018. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Storvask – Gemmeleg
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene »Storvask« skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Rita og krokodille – Nat
Instruktør: Siri Melchior

Månen, stjernerne og planeterne er en anden verden end vores. Mon der bor nogen derude? Nogen, som er anderledes end os? Måske er de grønne? Som Krokodille! Eller måske er der nogen præcis som os? En rum-Rita og en rum-Krokodille! Det tager Rita og Krokodille på en fantasifuld rumrejse for at finde ud af.

DFI distribution. Danmark 2018. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Lillefinger – Det frosne dyr
Instruktør: Mette Skov

Myren og Lillefinger finder et dyr, der er frosset inde i en isblok.

DFI distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Godbid
Instruktør: Burcu Sankur, Geoffrey Godet

Skoven er fuld af dyr i forskellige farver og størrelser. Hejren vil have sommerfuglen som godbid. Slangen snapper ud efter fuglen. Fiskene er sultne efter plankton. Men hvem spiser hvem til sidst?

DFI distribution. Frankrig 2016. 1 min. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 37 min.
    Børnefilm
    For alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.