Børnefilmpakke 23 for 3 år


 

Edderkoppespind
Instruktør: Natalia Chernyshova

En edderkop har fanget en flue i sit spind, men da den skal til at spise fluen, bliver edderkoppen suget ind i en støvsuger af en ældre dame. Edderkoppen overlever med nød og næppe, og damen, der først var bange for edderkoppen, får nu medlidenhed med den. Det viser sig, at de to kan være til gavn for hinanden. DFI distribution. Rusland 2014. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Prik og Plet får skoldkopper
Instruktør: Uzi Geffenblad

Prik og Plet leger gemmeleg. Men så bliver Prik pludselig meget træt, får feber og røde prikker over det hele. Plet kigger i lægebogen og finder ud af, at det er skoldkopper. Prik falder i søvn og har nogle underlige drømme. DFI distribution. Sverige 2013. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Drengen og fisken
Instruktør: Mercedes Marro

En dreng redder en lille fisk fra at blive spist af en kat. Han tager fisken med sig hjem, men familien mangler vand, så fisken er ved at dø. Endelig kommer der vand i landsbyen. Fisken liver op og springer glad rundt i vandspande og kander. Men kattene er stadig på jagt efter den. DFI distribution. Spanien 2016. 8 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Min oldefars historier – Hulen
Instruktør: Tone Mygind Rostbøll

Da Theodor spørger Oldefar, om han vil fortælle en ”Tykke-historie”, skal Oldefar lige gøre en masse voksenting først. Men da Oldefar har barberet sig og ordnet sig, fortæller han ”Tykke-historien” om dengang, da ham og Tykke flyttede hjemmefra og byggede en hule ude i skoven. Theodor bliver inspireret og pakker sin taske og begiver sig af sted mod skoven, mens han synger den spejdersang, som Oldefar har lært ham. Han bygger en flot hule; men da dagen er ved at være omme, bliver Oldefar pludselig urolig – for hvor er Theodor henne? Heldigvis ved Oldefars kat godt, hvor Theodor er, og Oldefar er meget imponeret over den flotte hule, som Theodor har bygget. Theodor og Oldefar slutter dagen med at grille pølser over bål, mens de synger spejdersange og hygger sig i flammernes skær.

DFI distribution. Danmark 2016. 8 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Læs mere om filmen på FilmdatabasenDen kæmpestore gulerod
Instruktør: Pascale Hecquet

Hunden, katten og musen er hele tiden efter hinanden, og den lille pige prøver at få dem til at falde til ro. Ude i haven finder hendes bedstefar en kæmpestor gulerod til bedstemors suppe, og alle må hjælpe til med at få den op af jorden. Suppen smager skønt, og måske kan de også få fat i andre lækkerier, hvis de hjælpes ad.

DFI distribution. Frankrig 2014. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Læs mere om filmen på FilmdatabasenKrokodille
Instruktør: Julia Ocker

En krokodille gør klar til at hygge sig i sofaen og se tv. Men da den skal til at spise sine saltstænger, får den problemer. Armene er for korte til at nå munden. Den prøver på alle mulige måder, men det lykkes ikke. Ved siden af sidder en anden krokodille, der synes, det er lige så svært. Måske kan de hjælpe hinanden.

DFI distribution. Tyskland 2015. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 37 min.
    Børnefilm
    For alle