Børnefilmpakke 22 for 5 år


 

Kaninpigen
Instruktør: Natalie van den Dungen

Den 7-årige Annabelle skal starte på en ny skole. Den første dag ankommer hun med en hjemmelavet kaninmaske på. De andre børn fniser og er nysgerrige. Da de opdager, hvad Annabelle gemmer under masken, får en af børnene en god ide. Og det viser sig, at venskab nogle gange kan opstå på uforudsete måder. DFI distribution. Australien 2015. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Peter Pix: Ægget
Instruktør: Trine Heller Jensen

Peter Pix sætter sig ved morgenbordet for at spise et æg. Men netop som han vil slå hul på skallen, vipper ægget ud af æggebægeret og gemmer sig. Han prøver at fange det, men det stikker af. Så går den vilde æggejagt, og bedst som det lykkedes at fange det, hopper det ind i ærmet på hans trøje. DFI distribution. Danmark 2013. 1 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Josefines bondegård – Hundehvalpen
Instruktør: Emil Langballe

Familiens gamle hund Laika trænger til en ny legekammerat, så familien tager til Jylland for at hente en lille ny hvalp, der skal med hjem og bo hos dem på gården. Og så har morfar lovet Josefine 20 kroner, hvis han må hive hendes mælketand ud med en snor. DFI distribution. Danmark 2015. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hr. Hublot
Instruktør: Laurent Witz

Hr. Hublot er en meget ordentlig mand, der ikke kan lide rod. Han bor i en fremtidsby, hvor alt er mekanisk. En dag finder han en lille hund, som han tager til sig. Men hunden bliver større og større, indtil den næsten ikke kan være i lejligheden mere. Alt er kaos, og Hr. Hublot må finde en løsning. DFI distribution. Frankrig 2013. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Min mosters historier – Det sorte tegn
Instruktør: Tone Mygind Rostbøll

Theodor og Lola skal male hele skibssiden, men det er svært at lave kedeligt matrosarbejde, når der ligger en uudforsket ø i nærheden. Theodor giver kaptajnen det sorte tegn, og så er der ellers dømt fangeleg, dåseskjul og træklatring for alle pengene. DFI distribution. Danmark 2017. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Stensuppe
Instruktør: Clementine Robach

Dyrene sidder i hver deres hus og ser madprogram i tv. Men elektriciteten går, inden maden færdig. Så laver elefanten bål på byens torv og smider en sten i stor gryde med vand. Han inviterer alle dyrene til at komme med grøntsager til suppen – også de dyr, der plejer at være bange for hinanden. Filmen er baseret på en fabel af La Fontaine. DFI distribution. Frankrig 2015. 8 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 50 min.
    Børnefilm
    For alle