Børnefilmpakke 21 for 5 år


 

Snap
Instruktør: Thomas G. Murphy

Livet under vandet er en konstant kamp for det lille havvæsen Snap – særligt når man ikke kan finde ud af at fange fisk. Men så en dag møder han en frø, og sammen finder de en usædvanlig løsning på Snaps problemer. DFI distribution. Belgien 2014. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mit skjulte talent
Instruktør: Miran Miosic

I Kattebyen bor en lille kat, der elsker musik. Men han synger meget falsk. Alle holder sig for ørerne, og i skolen bliver han drillet. Hans bedste veninde sender ham derfor på musikskole. Da han kommer tilbage, synger han stadigt falsk. Men byen ved ikke, at den lille kat har skjulte talenter! DFI distribution. Kroatien 2013. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Op med humøret
Instruktør: Michael W. Horsten

Drengen Emil har en kanin, som han leger med hver dag. Kaninen er god til at hoppe, og den er sød! Men kaninen er også gammel, og en morgen er den død. Emils mor gør alt, hvad hun kan for at trøste Emil og få ham i godt humør. Men det er ikke nemt at være glad, når man er rigtig ked af det. DFI distribution. Danmark 2005. 24 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Tre tosser
Instruktør: Snobar Avani

Tre venner toner frem i horisontens brændende dis - de er på vej. En grøn skov og en skøn strand ligger foran dem. To af gutterne bliver grebet af grådighed og efterlader ingen plads til den tredje, som må gå sin vej. De to tilbageblevne konkurrerer om, hvem der kan bygge det højeste hus på stranden. Til sidst er alle ressourcer omkring dem ødelagt og inddraget til formålet. DFI distribution. Danmark 2014. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Tankebobler – Drømmeland, et sted hvor alt kan ske
Instruktør: Karsten Kiilerich

En animeret dokumentarfilm om børns fantasifulde tanker om drømmens natur. Filmen er baseret på interviews med børn mellem 5 og 7 år. Den giver et indblik i deres natlige drømme og mareridt, fortalt i en streg og stil, der er inspireret af børnenes egne tegninger. DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 48 min.
    Børnefilm
    For alle