Julefilmpakke 4 for 3 år


 

Lili er vild med gaver
Instruktør: Siri Melchior

Lili er vild med gaver. Lidt vild med små gaver. Meget vild med store gaver. Der er både sløjfer og indpakningspapir, men allerbedst er papkassen, når man har pakket op. En papkasse, der både kan blive til skibe, kareter og luftballoner.

DFI distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og Krokodille: Snevejr
Instruktør: Siri Melchior

Det har sneet. Rita og Krokodille skal ud og kælke. På bakken møder de Boris, som udfordrer dem til kælkekapløb. Men bakken er høj og stejl, og Rita tør ikke helt køre. Hun giver Krokodille skylden og smider ham af kælken. Da hun prøver at undskylde, er Krokodille allerede frosset til en glat istap. Pludselig begynder de begge to at glide ned af bakken, Rita oven på Krokodilles ryg! Rita er hunderæd! Men det er også sjovt. Vennerne vinder! Sammen.

DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Cirkeline: Højt fra træets grønne top
Instruktør: Jannick Hastrup

Det er jul, og musene og Cirkeline laver gaver, bager kager og drager til sidst ud efter et juletræ. På vejen hjem er de ved at fare vild i snevejret, men den lille nissealf hjælper dem, og alle samles til den helt store julefest.

DFI Distribution. Danmark 1970. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Den lille grå ulv - Vinter
Instruktør: Natalia Malykhina

Det er vinter i skoven. Der er sne overalt, og alle dyrene ligger i ly for kulden. Men den lille grå ulv er ensom, sulten og trist. Vinden suser og bider i hans snude. Men hov, hvad var det? Midt i sneen finder han en mærkelig ting. En bog? Hvad kan den bruges til? Kan han spise den eller søge ly for vinden med den? Bogen viser sig at være fuld af eventyr, og den minder den lille grå ulv om sommer og varmere tider. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Nu kan den lille grå ulv måske bedre falde til ro?

DFI distribution. Norge 2016. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger - Min bedste ven
Instruktør: Mette Skov

Lillefinger har travlt med noget og slet ikke tid til at ses med sin bedste ven. Det kan Myren ikke forstå og bliver både ked af det og sur, lige indtil han finder ud af, hvad det er Lillefinger har så travlt med.

DFI distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 33 min.
    Børnefilm
    For alle