Børnefilmpakke 17 for 5 år


 

Tankebobler – En lille film om venskab
Instruktør: Karsten Kiilerich

En tegnet dokumentarfilm om børns filosofiske tanker om venskabet på godt og ondt. Baseret på interviews med børn mellem 5 og 9 år illustrerer filmen humoristisk og rørende deres tanker og teorier i en stil inspireret af deres egne tegninger.

DFI distribution. Danmark, 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Fanny Farveløs
Instruktør: Natasha Arthy

Det er en rigtig dum dag. Grå-gammel-leverpostej-karklud-januar-mandag-morgen. Fanny er også lidt snotnæset, så det er nok rarere at blive hjemme under dynen. Fanny spiller syg, og mor hopper på den. Men lige lidt hjælper det, for mor skal på arbejde, og så må Fanny slæbes til dagsygeplejersken og børnepasseren fru Helger. Der er dømt nederlag. Men så sker miraklet. Fru Helger er til fest og farver og eventyr. Og dagen flyver af sted i store kjoler, balsale og badekar - og der er naturligvis også en hvid ridder på en hvid hest!

DFI distribution. Danmark 1997. 24 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

De fantastiske 3
Instruktør: Esben Tønnesen

Det er fortæl-om-dine-forældres-arbejde-dag i klassen, og 8-årige Casper – klassens nørd – skal fortælle om sin fars kedelige job i kommunens borgerservice. Casper har dog en trumf i ærmet. Hans far har nemlig en hemmelig identitet som superhelt i den kommunalt ansatte trio De Fantastiske 3.

DFI distribution. Danmark 2009. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Sallies historier – Pigen, der huskede det hele
Instruktør: Peter Hausner, Søren Tomas

Alle har travlt i den lille by. Fra de står op, til de går i seng. Men så pludselig en dag har alle glemt, hvad de plejede at gøre. Hvad gør man, når man er stået op? En lille pige har heldigvis ikke glemt noget som helst, så hun kan fortælle alle menneskerne, hvad de plejede at gøre. Sådan næsten da.

DFI distribution. Danmark 1998. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 49 min.
    Børnefilm
    For alle