Cool kortfilm og urban undergrundsmusik


 

Glæd dig til en aften med cool kortfilm og musik fra en drømmende, electro, darkwave dronning fra Island med en himmelsk vokal samt et Københavnsk electro band, der reflekterer storbyromantik fra undergrundsklubberne med et tvist af post punk og rock.

Der er indlagt pauser i løbet af aftenen, hvor der bl.a. er mulighed for at købe en forfriskning.

Musikken leveres af den Islandske sangerinde Solveig Matthildur og danske Totem. Kortfilmene er er udvalgt, så de passer til det udtryk, man finder i musikken.


Om Solveig Matthildur:
I 2016 efter at være flyttet fra sin hjemby Reykjavík til Berlin, kreerede keyboardspiller og back-up sanger Sólveig Matthildur fra Kælan Mikla sine første demooptagelser med det, der senere blev hendes første solo projekt og efterfølgende debutalbum.

Sólveig har siden været inviteret til at spille på flere festivaler herunder Eurosonic, Blow-Up Fest (Helsinki), Roadburn, og Sonar. Sólveig udgav i foråret 2019 sit andet solosalbum på Artoffact Records og turnerede i efteråret 2019 Europa som support for Hante
.
Hendes andet album, Constantly in Love, er emotionelt, poetisk og filmisk og med gæsteoptræden af Deb Demure fra Drab Majesty,
Albummet er en del darkwave, en del "spoken art-poesi" og en del electronisk downtempo kompositioner, krydret med en underskøn vokal.

Generalt trækker musikken på inspiration fra så forskelligartede bands som trip-hop pionererne Portishead, black metal bandet Urfaust og den franske post-punk chanteuse Hante. . Den berømte rock-journalist, David Fricke, fra det verdenskendte musik magasin Rolling Stone' beskrev, efter at have overværet en af Solveigs liveoptræderne, hende som en " tablet-age reincarnation of the post-Velvet Underground Nico."

Ved koncerten kan man opleve en forsmag på hendes kommende album, som udkommer i september.Om Totem
Bag aliasset Totem står Christoffer Bagge, som længe har været arrangør for klubberne Totentanz og Klub Æter, såvel som musiker i det Københavnske post-punk band Metro Cult.

I Totem vedholder han rockens dramatiske sangskrivning, men tager ellers et anderledes elektronisk udtryk til sig, der reflekterer rastløse nætter og storbyromantisk i et sonisk tungt, men melodisk udtryk - en lyd der har ført til sammenligninger med moderne bannerførere som TR/ST, HEALTH og The Soft Moon.

Sent i 2019 udgav Totem debutalbummet 'Passage', hvorfra ikke mindst singlen 'A Night In Reverse' er blevet spillet flittigt på undergrundsklubberne, men der er allerede et nyt album på vej, som på scenen vil blive opført som trio, ved hjælp fra Trina Echidna (Mouth Wound) og Søren Peter Nielsen (Ætervader).


https://www.facebook.com/solveigmatthildur/
https://www.facebook.com/T0tvm/

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 180 min.
    Koncert
    Koncert