Børnefilmpakke 15 for 5 år


 

Dyrevennerne: Jeg stikker af!
Instruktør: Eva Lindström
Et får keder sig noget så grusomt. Hun beslutter sig for at løbe væk fra sin flok. Men ingen af fårene i flokken savner hende. Hun sender dem et kort, hvor hun fortæller, at hun er stukket af hjemmefra. De andre får beder hende komme tilbage, men gør hun det?
DFI distribution. Sverige 2013. 12 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Sallies historier - Drengen, der spiste sin havregrød
Instruktør: Peter Hausner, Søren Tomas
Torbens forældre insisterer på, at han spiser sin havregrød hver morgen for at blive stor og stærk. Torben hader havregrød. Men tænk, en morgen er han pludselig blevet stor og stærk, og nu er det ham, der bestemmer!
DFI distribution. Danmark 1998. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

De små vilde: efterår
Instruktør: Laila Hodell
Når efteråret nærmer sig og kulden kommer, rykker musene ind i vores huse, men det er ikke altid lige populært - især ikke blandt de voksne. Det er ikke let at være mus, og både ræven og uglen er ude efter dem.
DFI distribution. Danmark 2013. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Prik og Plet - Søen kalder
Instruktør: Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad
Prik og Plet leger pirater. De bygger en flåde med dødningeflag og begiver sig ud på havet. Men for megen sol får dem til at til at starte en farlig fægteduel. De bliver både skoldede og får sig en ufrivillig svømmetur. Så er det alligvel bedre med en sandwich i sofaen.
DFI distribution. Sverige 2011. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og Krokodille: Snevejr
Instruktør: Siri Melchior
Det har sneet. Rita og Krokodille skal ud og kælke. På bakken møder de Boris, som udfordrer dem til kælke kapløb. Men bakken er høj og stejl og Rita tør ikke helt køre. Hun giver Krokodille skylden og smider ham af kælken. Da hun prøver at undskylde, er Krokodille allerede frosset til en glat is tap. Pludselig begynder begge to at glide ned af bakken, Rita ovenpå Krokodilles ryg! Rita er hunderæd! Men det er også sjovt. Vennerne vinder! Sammen.
DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 44 min.
    Børnefilm
    For alle