Børnefilmpakke 13 for 5 år


 

Huset ved verdens ende
Instruktør: Konstantin Bronzit

Huset i "Huset ved verdens ende" ligger på toppen af et bjerg og er befolket af en ko, en kat, en kælling og adskillige andre underholdende væsener. Det eneste problem er, at huset, med den placering, vipper dramatisk, hver gang nogen går ud eller ind. Og det gør der tit.
DFI distribution. Frankrig 1998. 8 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Safari Europa - Svale
Instruktør: Adam Schmede

Det er forår, og svalerne bygger rede af mudderklatter, som de finder på gårdspladsen. Snart er der unger, og svalerne har travlt med at passe de små. Men der er sket noget frygteligt hos landsvalen, og dens unger får ikke noget mad. Heldigvis ender det lykkeligt til sidst.
DFI distribution. Danmark 2010. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Et øjeblik
Instruktør: Klaus Kjeldsen

Et øjeblik varer 5 minutter, siger Nathalie. Filmen "Et øjeblik" varer også 5 minutter. En poetisk dokumentarfilm i børnehøjde om tiden, uret og øjeblikkene. "For min far er et øjeblik bare en halv time," konkluderer Jesper, da filmen slutter.
DFI distribution. Danmark 1999. 5 min. Tilladt for alle.

Cirkeline: På ferie
Instruktør: Jannik Hastrup

Cirkeline tager på ferie til Mallorca sammen med tegneren og smugler-musen Fredrik med i bagagen. På Mallorca træffer de musen Pablo, som senere bliver fanget af den onde kat. Cirkeline og Fredrik befrier Pablo, uskadeliggør katten og bliver af Pablo inviteret med på en sejltur. Mens Cirkeline prøver frømandsudstyret, bliver båden med Pablo og Fredrik slugt af en stor fisk. Cirkeline møder musen Rastafari, som med sin undervandsbåd hjælper til med at befri de andre.
DFI distribution. Danmark 1970. 26 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 45 min.
    Børnefilm
    For alle