Børnefilmpakke 12 for 3 år


 

Ken-Allen og friheden
Instruktør: Göran Olsson

Den sande historie om orangutangen Ken-Allen, der gang på gang stikker af fra zoologisk have. Verden udenfor er spændende, og Ken-Allen har svært ved at blive i haven og forbavsende gode evner for at bryde ud af sit bur. En tegnefilm om en orangutang, der udfordrer sig selv og får en masse oplevelser. Men livet i friheden er ikke så nemt.
DFI distribution. Sverige 2007. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Safari Europa - Rådyr
Instruktør: Adam Schmedes
Rådyr er sky. Ofte står de på marken og spiser, skjult i det høje korn. Det er højsommer og parringstid. Råbukken, hannen, har travlt med at afmærke sit territorium, og hunnerne holder øje med ham. Hen på foråret kommer der rålam, og så passer det med, at der igen er saftigt korn på marken, som man kan spise og springe rundt i.
DFI distribution. Danmark 2010. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mors lille vildbasse
Instruktør: Johan Hagelbäck, Eva Eriksson, Jan Gustavsson

En frisk og fejende, morsom og rørende, og meget klog filmfortælling om det betingelsesløse, overordentlige kærlige forhold mellem en morlille og hendes livlige vildbasse af en fantasifuld søn. Og den vildbasse sætter virkelig sin mors tålmodighed på prøve, men intet kan knække livsmod og livsglæde. Barbro Lindgren og Eva Eriksson's vidunderlige børnebog er transformeret til en lige så vidunderlig tegnefilm.
DFI distribution. Sverige 1983. 9 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Cirkeline: Den fremmede
Instruktør: Jannik Hastrup

Cirkeline og musene får besøg af en udenlandsk mus, Alfredo, som viser sig at have forstand på at trylle og spille teater. De indstuderer "Rødhætte", og det lykkes Alfredo at få katten til at spille med.
DFI distribution. Danmark 1968. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Fodboldstrømper
Instruktør: Kassandra Wellendorf
Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene "Storvask" skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 45 min.
    Børnefilm
    For alle