Børnefilmpakke 24 for 5 år


 

Planeten Willi
Instruktør: Sören Wendt
Pigen Olivia fortæller om sin storebror Willi, der har Downs Syndrom. Olivia forestiller sig, at han kommer fra en anden planet, hvor alting er meget anderledes end her på vores planet. Derfor opfører Willi sig på sin helt egen måde. Men han er glad for at bo på Jorden og elsker musik, biler, dyr, kager – og sin familie.
DFI distribution. Tyskland 2015. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Willi i virkeligheden
Instruktør: Matthias Wittkuhn
I filmen møder vi søskendeparret Olivia og Willi. Willi er født med Downs syndrom, men handicappet forhindrer ham ikke i at leve et almindeligt liv med masser af sjov og ballade sammen med familien.
DFI distribution. Tyskland 2015. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Sallies historier - Kong Guleroth
Instruktør: Peter Hausner, Søren Tomas
Den hidsige Kong Guleroth vil bestemme alting. Blandt andet at alle andre skal have lige så stor en næse som ham selv. På den måde er han sikker på, at ingen går og griner af hans store næse bag hans ryg. En dag vil Kong Guleroth dog bestemme så meget, at det går helt galt for ham.
DFI distribution. Danmark 1998. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Min mosters historier - Vind i sejlene
Instruktør: Tone Mygind Rostbøll
Theodor og Lola skal sætte skibets store sejl. Men det er svært at komme nogen steder uden vind. Lola fortæller historien om Klabautermanden, som bor på ethvert skib. Hvis man fløjter, laver Klabautermanden et mægtigt blæsevejr, og så er der vind i sejlene!
DFI distribution. Danmark 2017. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Peter Pix: Bilen
Instruktør: Trine Heller Jensen
Peter Pix sidder ved et bord. Han hælder morgenmad op i sin tallerken og spiser. Med næste skefuld kommer en legetøjsbil fra pakken, den spiser han også - lyden af en bilmotor, der starter - pludselig har han hjelm og motorbriller på, og han drøner med fuld fart rundt i stuen - som en bil.
DFI distribution. Danmark 2013. 2 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Dronning Numse
Instruktør: Maja Gehrig
Det er sengetid. Far og datter opfinder en fantasiverden langt over skyerne, og dronningen af denne verden kaldes Numse.
DFI distribution. Schweiz 2015. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 46 min.
    Børnefilm
    For alle