Børnefilmpakke 23 for 5 år


 

Hermans hjerte
Instruktør: Anne Kristin Berge
Drengen Herman og hans bamse hygger sig i deres have og lille hus. Men udenfor havelågen ligger en mystisk, tåget verden. En dag dukker en lille pige op. Herman synes, hun er irriterende, og vil af med hende. Men da en stærk vind blæser hende ud af haven, så hun forsvinder i tågen, følger Herman efter for at redde hende. Det bliver en overraskende tur.
DFI distribution. Norge 2014. 8 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Sallies historier - Stakkels prinsesse
Instruktør: Peter Hausner, Søren Tomas
Prinsesser er nogle forkælede størrelser, der ved lige, hvor skabet skal stå. Men det er ikke nemt at være en forkælet prinsesse, når man pludselig bliver tvunget til at stå på egne ben, og ingen vil høre efter, hvad man siger.
DFI distribution. Danmark 1998. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Drengen Su
Instruktør: Vedrana Music
Drengen Su kommer fra Kina og taler kun kinesisk. Det sprog forstår de andre børn ikke. I frikvarteret driller nogle drenge ham og tager hans bold. Men Su vil have sin bold tilbage, og han giver ikke op. Det viser sig, at man ikke altid behøver sprog for at forstå hinanden.
DFI distribution. Australien 2014. 8 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Ztriwer
Instruktør: Amalie Næsby Fick
Zebraen Zøren er den sejeste danser på Savannen - en stribet John Travolta. Zøren trænger til en kølig dukkert. Men han blander ikke sort og hvidt i samme vask, så han lægger sine striber ved bredden, inden han hopper i søen. Da han kommer tilbage er striberne er væk. Stjålet! Hvordan kan han nu vende tilbage til flokken? Er han overhovedet en zebra, når han ikke har striber? Heldigvis får han hjælp fra en uventet kant. Per Vers lægger stemme til den musikalske fortælling.
DFI distribution. Danmark 2016. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Josefines bondegård - Grisebasserne
Instruktør: Emil Langballe
Josefines mor og far vil udvide bestanden med små grise, og Josefine får lov til at få ansvaret for sin egen lille gris, hvis hun vel at mærke passer ordentligt på den.
DFI distribution. Danmark 2015. 16 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Peter Pix: Skoen
Instruktør: Trine Heller Jensen
Peter Pix kæmper med at få sko på. Men de vil ikke lege med, da hans sokker er sure.
Da han vil stikke fødderne med sokkerne i skoene, bryder de sig ikke om de sure sokker og stikker af - nu går kampen ind på at fange skoene.
DFI distribution. Danmark 2013. 1 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 51 min.
    Børnefilm
    For alle