Genopdagelsen


 

Tag med ud i naturen, i et fortryllende univers, når en gruppe børn flytter skoledagen udendørs og lader sig inspirere i ti uger af det vilde plante- og dyreliv som har indtaget en tilgroet byggegrund midt i København. En film som giver et unikt indblik i børns refleksioner og tanker om naturen, om fremtidens samfund og om de klimaforandringer som lurer rundt om hjørnet.

Mød samtidigt lokale repræsentanter fra KFUM-Spejderne og hør lidt om spejderlivet og om hvorfor KFUM-Spejderne har valgt at være ambassadører for filmen, der er nomineret til årets Dox Award.
Alle spejdere - også dem, som er med i andre spejderbevægelser - får rabat ved at møde op i spejderuniform.

Om Filmen:
47 børn er sluppet løs på en glemt byggegrund i København, hvor naturen for længst har overtaget. Her skal de gå i skole i ti uger og opdage hvad naturen kan lære dem. Filmen fortælles gennem scener med børnene, men også med naturens stemme som gennemgående fortæller; "For hvad vil det sige at lære noget? Hvordan kan du vide, hvad du har lært af at mærke min vind i håret eller min regn på dine kinder? Hvordan kan du måle hvad du mærkede i maven da du sad i toppen af mit højeste kastanjetræ? Hvor sætter det sig henne?

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 74 min.
    Dokumentar
    Dokumentar

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.