Mads Holger - Til Farvel


 

MADS HOLGER - TIL FARVEL er Pippi Olivia Norgaard Skovs dokumentarfilm sin bror, debattøren, politikeren og forfatteren Mads Holger Norgaard Madsen. Det er både et interessant portræt af en stor personlighed og et lille fint studie i sorgproces.

Pippi Olivia Norgaard Skov har skabt et intimt og personligt portræt af sin storebror Mads Holger, som tog sit eget liv i sommeren 2016 i en alder af 38 år. Mads Holger var kendt som en livlig entreprenør, debattør og provokatør, der med sin skarpe pen og store armbevægelser satte umiskendeligt præg på København og den offentlige debat i Danmark.

Men hvad foregik der bag den hårde facade, hvor al kritik og modgang tilsyneladende prellede af? Et år efter Mads Holgers død finder Pippi Olivia et afskedsbrev på hans computer, der afslører sider af hendes bror, som hun og resten af verden ikke kendte. Gennem samtaler med Mads Holgers venner og familie går hun på jagt efter svar. Hvem var mennesket Mads Holger, og hvorfor tog han sit eget liv?

Blandt de medvirkende i filmen finder man bl.a.: Martin Kongstad, Ditte Giese, Martin Krasnik, Anne Sophia Hermansen, Eva Agnethe Selsing, Lisbeth Zornig Andersen, Morten Vammen og Mads Holger og Pippi Olivias mor.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 70 min.
    Dokumentar
    Dokumentar