Vin og film: The Music of Silence


 

Med dette arrangement kan man drømme sig væk til de til de italienske vinmarker i Toscana med en fantastisk Andrea Bocelli-inspireret aften. Filmen" The Music of Silence" giver et indblik i livet som populær verdenstenor og smagsprøver på Bocelli familiens vin er prikken over i'et på denne enestående aften.

OM FILMEN
Alle kender den italienske tenor Andrea Bocelli, hans stemme, hans sange og hans enorme internationale popularitet. De færreste kender til Andrea Bocellis privatliv og de kampe, han har været igennem. Han blev født med dårligt syn og blev ved en ulykke som dreng helt blind. Men på trods af stor modgang gav han ikke op. Drevet af ambitioner og sin passion for musikken arbejdede han hårdere end nogen anden for at opnå sit mål.
The Music of Silence er instrueret af den Oscar-nominerede instruktør Michael Radford og hovedrollerne spilles af Antonio Banderas og Toby Sebastian.

BOCELLIS VIN
Før Bocellinavnet blev synonymt med opera, levede familien af at producere klassiske italienske vine på deres lille ejendom i Lajatico i Toscama. Familiens slægtsgård blev grundlagt tilbage i 1730 og det er her, Andrea Bocelli er vokset op.
I forbindelse med visningen af filmen The Music Of Silence er der mulighed for at smage Bocellis egen vin.

AFTENENS PROGRAM
Før filmen byder Bocelli vinimportør Preben Andersen velkommen og introducerer Bocelli.
Herefter blænder vi op for filmen: "The Music of Silence"
En time inde i filmen holder vi pause, hvor vi serverer Bocelli Prosecco og efter filmen vil der være et glas rød eller hvidvin, som naturligvis også er fra Bocellis vingård.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 145 min.
    Drama
    Drama