Landet af glas


 

Danm. prem.

Jas bor alene på et nedlagt gartneri sammen med sin far, der er lastbilchauffør og ofte er væk. En dag finder Jas en pige og en gammel dame, der skjuler sig i laden. De kalder sig Neia og Alva og har underligt tøj på og vildt hår.
De siger, at de bor inde i skoven og de ikke kan vende tilbage. Jas vil gerne hjælpe dem og betror sig til sin bedste ven Isak. Snart ankommer et par agenter fra en hemmelig efterretningstjeneste til gården og begynder at stille en masse spørgsmål.
Jas og Isak opdager, at der er krybskytter i skoven, som jager efter en meget sjælden og kostbar genstand, som sælges ulovligt på nettet til svimlende summer, Elverfolkets helbredende perle. Nu starter en vild jagt for at redde Jas nye venner.

"man får lyst til at opfordre de to instruktører til at fortælle videre i en TV-serie, for der er stof til mere, både i form af baggrundshistorie og en fortsættelse."
**** Berl. Tidende


"Idéerne er gode."
Jyll. Posten


"en fin og sympatisk film."
Information


"har bestemt internationalt format, og mon ikke en snusfornuftig amerikansk producent står på spring for at genindspille den inden længe."
***** Cinemazone

Læs anmeldelsen

"en ganske fantasifuld og tankevækkende historie om sammenhold med rødderne solidt plantet i nordiske eventyr og folkesagn."
**** Ekko

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 86 min.
    Familliefilm
    For alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.