André Rieu 2018 Maastricht koncert


 

"Amore - My tribute to Love" er den verdensberømte violinists kærlighedserklæring til musik og til sine to familier - sin kone og børn og sit Orkester "Johan Strauss Orkester", som han har optrådt med i over 30 år.
Koncerten er en naturlig følge af Riéus album "Amore", som udkom sidste år, og indeholder hans egne versioner af klassiske kærlighedssange både fra populær musikken og fra den klassiske musik.
Den er placeret i Andrés hjemby, Maastricht, i Holland, på middelalderbyens stemningsfulde torv, hvortil fans fra hele verden valfarter.
Udover det 60 mand store orkester vil der være sopraner, tenorer og særligt indbudte gæster. Koncerten er for folk i alle aldre, der kan lide, at den får på alle tangenter med humor og følelser.
André Rieu er kendt for sine energiske og festlige optrædener og med albums og DVD, som sælger mere end 40 millioner i hele verden er han verdens førende pop klassiske performer.
Hans Johann Strauss orkester etablerede sig i 1987, og i mere end tre årtier har hans spektakulære live shows skaffet ham hundredetusindevis af fans rundtom i verden.
Koncerten er med danske undertekster.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 165 min.
    Koncert
    For alle