Auteur Dinner: Hjerter dame


 

Et helt nyt koncept ser dagens lys med dette arrangement: Auteur Dinner. Her efterfølges filmen af en lækker middag, som indtages i selskab med instruktøren. Der er tale om en helt særlig aften, hvor filminstruktøren er vært for en samtale hen over spisebordet.
Kokkene fra Nicolai biograf og filmskaberen Mette-Ann Shcepelern gør deres yppeste for at skabe en helt særlig aften med kærlighed til kunst, mad og samtale.

Aftenens menu vil bestå i lækker antipasti, et glas øl, vand eller vin samt kaffe og chokoladekage. Der er et maks antal på 30 billetter.


Om Filmen:
En film om en af de mest magtfulde kvinder i Danmark. For første gang nogensinde har en kvinde sat sig i spidsen for den samlede danske arbejderbevægelse. Filmen følger den tidligere kontorassistent Lizette Risgaard fra hun bliver valgt som formand for LO og dermed for knap 1 million lønmodtagere i Danmark. De sidste tyve år har LO oplevet medlemsflugt og fagbevægelsens historiske betydning for det danske arbejdsmarked er truet. Det er denne onde cirkel, Lizette Risgaard har til opgave at bryde. Og det tror hun på, at hun kan. Med sin strategi om samarbejde med den borgerlige regering, sin utrættelige energi og sin klippefaste tro på fællesskabet og solidariteten. Filmen følger Lizettes kamp på både de ydre og de indre linjer og lukker os ind i det politiske maskinrum, hvor intet filmhold tidligere har haft adgang. Her træffes vigtige, men ikke altid lige populære beslutninger. Beslutninger, der sender Lizette Risgaard ud i et stormvejr blandt sine egne medlemmer.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 85 min.

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.