Børnefilmpakke 25 for 3 år


 

Som hund og kat
Instruktør: Jesus Perez

Man kan ikke tvinge et venskab frem, men i en nødsituation kan venskab opstå lige pludselig. En hund og en dreng kommer til live i en tegners skitsebog. De hopper rundt på siderne og møder en pige og hendes kat. Drengen kan godt lide pigen. Men hunden og katten jagter hinanden, indtil drengen falder i et hul. Nu får hunden brug for pigens hjælp.

DFI distribution. Tyskland 2015. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Sæbebobler
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene "Storvask" skabt en række små animationsfilm, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Ideen har været at skabe et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum kan forvandle sig til enten et ishav, en garnjungle, et pjaltetøjsunivers, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Det lille lam
Instruktør: Gottfried Mentor

Far Får og Mor Får er chokerede. Deres lille lam siger ikke som de andre lam. Når han bræger, siger han MUH i stedet for MÆH.

DFI distribution. Tyskland 2013. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mægtige maskiner - Sorteringsmaskine
Instruktør: Henrik Selin Lorentzen

Bulldozeren fylder sten og sand på sorteringsmaskinen, der fordeler de store sten, de små sten, grus og sand i forskellige bunker.

DFI distribution. Danmark 2009. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Min oldefars historier - Bjørnen
Instruktør: Tone Mygind Rostbøll

Theodor leger bjørn og spørger Oldefar, om han nogensinde har mødt en rigtig bjørn. Oldefar fortæller ”Tykke-historien” om, hvordan han som dreng mødte en rigtig bjørn sammen med sin legekammerat Tykke, da han var oppe i skoven og plukke blåbær. Theodor vil også gerne møde en rigtig bjørn. Han våger sig op i skoven på egen hånd og leder efter bjørnespor. Han finder blåbær, store fodspor og kradsemærker på træerne. Theodor synes helt bestemt, at han får øje på en rigtig bjørn. Han flygter og klatrer op i et træ – men nu er gode råd dyre. Heldigvis finder Oldefar ham og hjælper ham ned. De afslutter dagen med varm chokolade, som smager ekstra godt, når man har været på strabadserende bjørnejagt.

DFI distribution. Danmark 2016. 9 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Tiger
Instruktør: Kariem Saleh

En dreng dækker bord. Han sætter en tallerken med et billede af en tiger på bordet. Tigeren kommer til live. Den hopper ud af tallerkenen og begynder at drikke drengens juice og spise hans mad.

DFI distribution. Tyskland 2015. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Næsehornsdans
Instruktør: Verena Fels

Det er rigtig sjovt at danse! Men skal man danse alene hele tiden, er det pludselig ikke så sjovt længere. Det lille næsehorn har brug for at finde på noget, så alle gerne vil danse med.

DFI distribution. Tyskland 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 36 min.
    Børnefilm
    For alle