Julefilmpakke 2 for 6 år


 

Cirkeline: På med vanten
Instruktør: Jannik Hastrup

Cirkeline og musene Ingolf og Fredrik er ude at lege i sneen. De bygger en snemus, som det til sidst lykkes dem at skræmme katten med.

DFI distribution. Danmark 1968. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Josefines Bondegård - Jul på gården
Instruktør: Emil Langballe

Det er snart jul, og den frække drillenisse Soffi laver ballade om natten. Josefine gør klar til julen ved at bage julekager og skrive ønskeseddel, men selvom det snart er jul, er der stadig en masse andet at gøre på gården. Familien skal udvide bestanden med nuttede tyrekalve, som skal slagtes og blive til lækre bøffer, når de er blevet store nok. Og så er der kommet nye, små kyllinger på gården.

DFI distribution. Danmark, 2015. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Min min
Instruktør: Kasper Astrup Schröder

Storm er 2 år og skal være storebror inden længe. Storm ved ikke, hvad der venter, og bolden i mors mave ligner ikke en baby. Så fødes lillebror, og pludselig er der kommet noget i vejen. Alt er forandret, og det er ikke let at dele sin mor med nogen. Langsomt begynder Storm alligevel at få øje for lillebror, og han opdager, at lillebror kan bruges til noget. Storm bliver til sidst rigtig glad for ham og bliver til storebror.

DFI distribution. Danmark 2011. 15 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

De små vilde: vinter
Instruktør: Laila Hodell

Tobias sidder og tegner trolde og venter på Karl, som er på vej. Han vil have ham med på troldejagt. Med bue, stok og rygsæk, går de ud i vinterlandet og leder efter spor. De ser hjort, musvåger, ræve. Det er som om hjorten holder øje med dem. De finder efterladenskaber, spor, fjer, knogler og en hjortetak, som helt sikkert stammer fra jordtrolde.

DFI distribution. Danmark 2013. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle. 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 49 min.
    Børnefilm
    For alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.