Børnefilmpakke 22 for 3 år


 

Den lille fugl og egernet
Instruktør: Lena von Döhren

Den lille fugl har travlt med at vande de sidste efterårsblade. Det frække egern driller og snupper vandkanden. De jagter hinanden og leger i de store bunker af blade, men alt er ikke det rene sjov. Den sultne ræv ligger nemlig på lur, og den er ikke så nem at narre.

DFI distribution. Schweiz 2014. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Prik og Plet står på ørerne
Instruktør: Uzi Geffenblad

Prik og Plet tager i cirkus. De ser klovne, jonglører og en elefant. Men de er mest imponerede over akrobaterne. Bagefter prøver Prik og Plet at lave vejrmøller, men det er svært. Til gengæld er de gode til at stå på ørerne.

DFI distribution. Sverige 2013. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Min oldefars historier - Vaffelbageriet
Instruktør: Tone Mygind Rostbøll

Da Theodor vil tage sin morgenmad, ser han en fristende Nutellamad på køkkenbordet. Han kan ikke dy sig og spiser den. Oldefar kommer ud i køkkenet og opdager, at hans Nutellamad er væk. Theodor lyver og siger, at det var en ulv, som tog den. Men det synes Oldefar lyder som lidt af en røverhistorie! Oldefar fortæller, at hans legekammerat Tykke også altid var meget lækkersulten – ligesom Theodor – og engang bagte de et helt læs vafler, selvom de ikke måtte, fordi de var så lækkersultne. Theodor og Oldefar bager deres egne vafler, men midt under vaffelbagningen kommer der nogen. Og det er rent faktisk en ulv! Oldefar og Theodor skynder sig at lukke døren, så den ikke kan komme ind og tage deres vafler. De spiser vaflerne med god appetit. Men da fadet er ved at være tømt, synes Theodor alligevel, at det er synd for ulven, at den ikke får nogle – og Theodor sætter den sidste vaffel ud til ulven.

DFI distribution. Danmark 2016. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Muldvarpen og regnormen
Instruktør: Johannes Schiehsl

Muldvarpen føler sig ensom, mens de andre dyr nyder foråret sammen. I gangene nede under jorden prøver den at fange noget, der ligner en regnorm. Efter en lang jagt opdager muldvarpen, at den drilagtige regnorm er noget helt andet, som man kan blive endnu mere glad for.

DFI distribution. Tyskland 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Honningkagen løber hjemmefra
Instruktør: Pascale Hecquet

Lille Kanins mor bager en småkage, der har form som en kanin. Da kagen opdager, at Lille Kanin og vennerne ser sultne på den, vågner den til live og stikker af ind i skoven. Da det bliver aften, og Lille Kanin kommer i seng, fortæller Mor Kanin historien om, hvad der sker for kagekaninen inde i skoven. Filmen er baseret på en fabel af La Fontaine.

DFI distribution. Frankrig 2016. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Blæksprutte
Instruktør: Julia Ocker

En blæksprutte går i gang med at bage en kage. Men den ene af blækspruttens mange arme vil ikke arbejde sammen med de andre. Den driller de andre og plager om chokolade. Blæksprutten bliver sur. Men det viser sig, at den frække blækkespruttearm er dygtigere, end de andre tror.

DFI distribution. Tyskland 2015. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 35 min.
    Børnefilm
    For alle