Børnefilmpakke 17 for 3 år


 

Peter Pix: Pingvinen
Instruktør: Trine Heller Jensen

Peter Pix sætter liggestol frem, hiver Hawaii-billede ned og slår parasol op. Badet i sollys nyder han en stor isvaffel. Men solen er varm, og isen smelter. Han løber ud i køkkenet og sætter sig ind i køleskabet. I mørket hører Peter Pix smaskelyde. Han tænder lyset og ser en pingvin, der slikker sig om munden. Og isen er væk.

DFI distribution. Danmark 2013. 1 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Ballerina
Instruktør: Kunuk Platoú, Valerie Edwina Saunders

Tre små piger danser ballet af glæde og lyst. En dag kommer de ind på teatret og får en hverdag med dans og sjov, men også med hårdt slid og ømme fødder. De tumler omkring i teatrets verden og laver sjov med folk, som de møder på deres vej. Men at danse ballet er også alvor, og en dag står de tre små piger på scenen, og tæppet går op. Der var ballerina én, ballerina to, ballerina tre, med silkeskørt og hårde sko!

DFI distribution. Danmark 2002. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hvem bestemmer?
Instruktør: Jessica Laurén

Lille bamse vil selv bestemme, når han skal sove, og hvad han skal spise til morgenmad. Lille bamse og store bamse er ikke altid enige, men heldigvis er store bamse god til at hjælpe lille bamse.

DFI distribution. Sverige 2012. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Kogevask
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene "Storvask" skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mægtige Maskiner - Tårnkran
Instruktør: Henrik Selin Lorentzen

Tårnkranen er høj som et tårn eller 11 elefanter oven på hinanden. Den kan løfte tunge ting på byggepladsen højt op i luften og lige derhen, hvor de skal bruges.

DFI distribution. Danmark 2009. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lili bliver vred
Instruktør: Siri Melchior

Lili er en hund i dag. Hun kan gø, og så er hun sulten. Hun finder mad i køkkenet, men Vovvov mener at det er hans madskål og vil ikke dele. Men hvis det handler om at blive vred og bide, ja, så kan Lili sagtens være med. Men det er ikke sjovt at være vred. Det er bedre at blive gode venner igen.

DFI distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Ernst i fjeldet
Instruktør: Alice de Champfleury

Ernst og mor er på campingtur oppe i bjergene. Mor går energisk fremad, Ernst sakker lidt bagud, for det er lidt hårdt. Oppe på toppen slår mor teltet op og begynder at lave mad. Ernst ser sig lidt omkring og samler noget brænde langs skovkanten. Han får øje på en stor elg, der kigger på ham, og som hurtigt forsvinder igen. Mor kalder på Ernst, de spiser - men senere følger Ernst elgsporene ind i skoven.

DFI distribution. Danmark 2000. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 36 min.
    Børnefilm
    For alle