Børnefilmpakke 11 for 3 år


 

Safari Europa - Pindsvin
Instruktør: Adam Schmedes

Om foråret vågner pindsvinet af sit vinterhi. Den er sulten, for den har ikke spist i flere måneder - og dens livret er orme. Med sine 7000 pigge er pindsvinet ikke bange for ret meget, og skulle den alligevel føle sig truet, ruller den sig bare sammen til en stikkende kugle. Men hvordan klarer de parringen - kan de gøre det uden at stikke sig?

DFI distribution. Danmark 2010. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Min oldefars historier - Elgen
Instruktør: Tone Mygind Rostbøll

Theodor er ude og fodre de store køer på marken. Oldefar fortæller, at han også har set et stort dyr her til morgen – en elg! Oldefar fortæller ”Tykke-historien” om, hvordan ham og Tykke engang klædte sig ud som ægte indianere og byggede en stor fælde, fordi de ville fange et stort dyr. Theodor beslutter sig for, at han vil fange Elgen. Han klæder sig ud som indianer og bygger en stor fælde, som han dækker til med lokkemad. Theodor venter og venter…men der sker ikke noget. Han er lige ved at give op; men så opdager han pludselig, at lokkemaden er spist. Theodor skynder sig at hente Oldefar, for han tør alligevel ikke at kigge ned i fælden alene, for tænk nu hvis han virkelig har fanget en kæmpestor elg! Sammen kigger Theodor og Oldefar ned i fælden; men det er heldigvis bare Oldefars nysgerrige kat, som er gået i fælden.

DFI distribution. Danmark 2016. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Pipungerne - Turen til åen
Instruktør: Tone Tarding

Sille og Saxe tager til åen. Saxe vil fiske, men det er ikke let, for frøerne synger, og gøgeungerne plasker. Da han endelig fanger en fisk, bliver de enige om at sætte den ud igen.

DFI distribution. Danmark 2009. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Cirkeline: Månen er en gul ost
Instruktør: Jannik Hastrup

Musene har bygget en rumraket, der skal hente den store gule ost - månen - ned. Fredrik og Cirkeline lander imidlertid på jorden midt i et stort museostegilde, så de alligevel får et stort stykke ost med hjem.

DFI distribution. Danmark 1970. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 34 min.
    Børnefilm
    For alle