Børnefilmpakke 13 for 3 år


 

Snuttefilm - Alle må komme med
Instruktør: Gun Jacobson, Anna-Clara Tidholm

Pigen kører rundt i en stor blå lastbil. I den blå lastbil er der plads til alle: En nissemand, der fryser, en gris, der roder i mudder, en dreng, der falder, en hund, der står ude i regnen og en trist bamse. Alle må komme med ud at køre i den store blå lastbil. Hvor kører de mon hen, og hvad skal de, når de kommer frem?

DFI distribution. Sverige 2010. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Tigersokker
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene "Storvask" skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Ernst på skøjter
Instruktør: Alice de Champfleury

Det er vinter, Ernst og mor skal i parken og stå på skøjter på den frosne sø. Ernst ser en sød lille skøjteprinsesse suse rundt på isen. Mor kalder, Ernst tager sit første skridt på isen, men kan ikke bremse og falder pladask foran et afspærret område, hvor isen er tynd. Ernst kommer op igen, skøjteprinsessen suser forbi ham, og Ernst følger efter hende så godt han kan.

DFI distribution. Danmark 2000. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Cirkeline: Højt fra træets grønne top
Instruktør: Jannik Hastrup

Det er jul, og musene og Cirkeline laver gaver, bager kager og drager til sidst ud efter et juletræ. På vejen hjem er de ved at fare vild i snevejret, men den lille nissealf hjælper dem, og alle samles til den helt store julefest.

DFI distribution. Danmark 1970. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mægtige maskiner : Kædegraver
Instruktør: Henrik Selin Lorentzen

Kædegraveren er som en stor motorsav, der kan grave render i jorden. Manden kan styre kædegraveren, så renderne bliver lige dybe hele vejen. Så kan kædegraveren bagefter lægge en tyk ledning i jorden. Til sidst kommer bulldozeren og dækker renderne til igen.

DFI distribution. Danmark 2009. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lili får besøg
Instruktør: Siri Melchior

Lili får besøg. Og ikke af hvem som helst, men af sin allerbedste veninde, Molly. At forventningens glæde kan være større end selve samværet, er så en anden ting, to viljer af jern og et begrænset udvalg af legetøj er bare heftigt konfliktstof. Men så er der jo forventningens glæde indtil næste gang.

DFI distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 39 min.
    Børnefilm
    For alle