Børnefilmpakke 10 for 5 år


 

Himmelspejlet
Instruktør: Carlos Salces

En fin lille historie om en dreng, der en dag opdager, hvordan de store fly oppe over hans hoved spejler sig i et vandhul, og forsøger at fange et af dem. Men kan man holde et spejlbillede af et fly gemt i en lille trækasse?
DFI distribution. Mexico 1999. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Cirkeline: Sofus på flyvetur
Instruktør: Jannik Hastrup

Cirkeline og musene skal sætte en ny drage op, men den mindste mus, Sofus, flyver væk, da dragesnoren knækker. Heldigvis møder han den lille skovalf, som tryller ham hjem igen.

DFI distribution. Danmark 1968. 12 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

De små vilde: Forår
Instruktør: Laila Hodell

Rogvi og Alexander går på jagt efter haletudser nede ved vandhullet, for drengene er spændte på at se dem udvikle sig til frøer.

DFI distribution. Danmark 2013. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Will-Bot - ven eller fjende
Instruktør: Kim Hagen

Will-Bot er en lille robot, som er bange for alt - også selv om der slet ingenting sker på hans lille planet. Han patruljerer hver dag og holder sine overvågningskameraer funktionsdygtige. En dag lander et mørkt rumskib, og en farligt udseende kæmpe robot inviterer Will-Bot til et møde på et udvalgt sted. Af ren nervøsitet ænser den lille robot ikke, at den store robot har venlige intentioner og ender med at slynge sin nunchaku vildt omkring sig. Den store robot finder sit våben frem. Alt håb syntes ude, men måske er tvekamp ikke den eneste udvej.

DFI distribution. Danmark 2011. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 38 min.
    Børnefilm
    For alle