Børnefilmpakke 10 for 3 år


 

Cirkeline: Åh, sik'en dejlig fødselsdag!
Instruktør: Jannik Hastrup

Cirkeline, en lille rund pige, der bor i en tændstikæske på tegnerens bord, holder fødselsdag og får besøg af musene. Man spiser lagkage og kommer ud for forskellige "uheld", der dog ikke ødelægger den gode stemning, selv om alle til sidst har ondt i maven.

DFI distribution. Danmark 1968. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hvem er sød?
Instruktør: Jessica Laurén

Bamse og fugl har grimme farver, siger de andre bamser. Men fugl siger, at de andre bamser er fine og søde, og sådan bliver de ved at drille hinanden, indtil de heldigvis finder ud af, at alle er fine - uanset farve. Filmene i "Hvem"-serien er små film om store følelser. Lille Bamse og hendes venner leger, griner, skændes, græder og hygger i disse varme fortællinger med en god slutning for de mindste børn.

DFI distribution. Sverige 2012. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hunden Ib 4:10 – Hunden Ib gynger højt
Instruktør: Trine Laier

Ib keder sig. Han går hen på legepladsen og sætter sig på en gynge. Han gynger højt. Megahøjt. Så højt, at han snurrer rundt om overlæggeren.

DFI distribution. Danmark 2019. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask – Ishav
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene 'Storvask' skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger – Påskeægget
Instruktør: Mette Skov

Lillefingers bedstefar kommer med påskeæg fulde af slik.

DFI distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Min lille hund Mester 8:10 – Mester som kat
Instruktør: Maria Mac Dalland

Thomas og Bibi snakker om at flytte til et andet land og starte et nyt liv. Mester forestiller sig, hvordan et nyt liv ville være. Thomas siger, at det måske kunne være et katteliv i stedet for et hundeliv. Mester bryder sig ikke om tanken om at se ud som en kat, men da han hører at naboens katte får alle de frikadeller de vil, sniger han sig ned i et hjemmelavet kattekostume og henover naboens hegn. Det bliver ikke helt den succes som Mester havde håbet på. Det kan jeg godt love dig.

DFI distribution. Danmark 2019. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Pipungerne – Mus på stribe
Instruktør: Tone Tarding

Saxe kan lide at tælle. Så da Sille og Saxe skal kigge efter Viggamusens unger, mener Saxe, at det er ingen sag, de tæller dem bare. Desværre er der ingen mus, som vil stå stille, og pludselig er de væk alle sammen.

DFI distribution. Danmark 2009. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 34 min.
    Børnefilm
    For alle