Børnefilmpakke 3 for 3 år


 

Fløjteløs
Instruktør: Siri Melchior

Historien finder sted i en farverig og trafikeret by fuld af mennesker og dyr. Alle er meget musikalske og kan fløjte undtagen den lille fugl Fløjteløs. Han flyver forgæves rundt og prøver at fløjte, men han er så håbløs til det, at hans omgivelser opgiver at undervise ham. Fløjteløs hugger en politimands fløjte. Så kan han være med i byens musik! Men Fløjteløs laver nu ikke andet end støj og ballade, og alle beder ham om at tie stille! Så bliver han fornærmet. Han skal vise dem, én gang for alle.

DFI distribution. Danmark 2009. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Fanget i puden
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene "Storvask" skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Snuttefilm - Halløj, lille abe!
Instruktør: Gun Jacobsen, Anna-Clara Tidholm

Den lille abe vågner om morgenen. Hun glæder sig til en ny dag. Udenfor møder hun en kæmpestor hund, så hun må flygte op i et stort træ. Hunden går sin vej igen, og hun hopper ned i en stor vandpyt, så nu er hun plaskvåd! Heldigvis er det ikke værre, end at et tæppe og lidt varmt mælk kan gøre det til en god dag igen.

DFI distribution. Sverige 2010. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Ernst i Tivoli
Instruktør: Alice de Champfleury

Ernst og mor er i Tivoli. Ernst vil have en candyfloss, som han køber af en sød lille Tivoli-pige. Mor vil op i Pariserhjulet, men det vil Ernst ikke, så han må sætte sig på en bænk og spise sin candyfloss og vente på mor. Ernst keder sig og får øje på Tivoli-pigen ved sin bod. Han vil over til hende. Mens mor suser rundt oppe i Pariserhjulet, bevæger Ernst sig ind i menneskemylderet, hvor han farer vild.

DFI distribution. Danmark 2000. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Karla kanin på stranden
Instruktør: Lasse Persson

I "Karla Kanin på stranden" følger vi en kaninpige med lange ører og storprikkede bukser og hendes møde med en mariehøne. De to nyder en dag sammen på stranden, hvor vinden suser, og solen skinner.

DFI distribution. Sverige 2001. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Det gule hus - Blomsterdronningen
Instruktør: Catherine Kunze, Jacob Wellendorf

"Blomsterdronningen" er den anden af fem film fra "Det gule hus" - et stort hus på Nørrebro i København. En serie magisk-realistiske historier om Chloë og Thea, to små piger, der går på opdagelse i deres store hus i jagten på eventyr bag naboernes døre og lige rundt om hjørnet. I "Blomsterdronningen" drager Chloë og Thea ud på en odyssé gennem Det gule hus' små forhaver. Her finder de forskellige tilgange til livet - blandt andet viceværten Bjørn, der rydder al ukrudt på sin vej - og hans modstykke blomsterdronningen Paula, der mener, at alle planter bør beskyttes. De møder også tvillingerne Ida og Johanne, der har skabt deres helt egen virkelighed.

DFI distribution. Danmark 2011. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 38 min.
    Børnefilm
    For alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.