Børnefilmpakke 6 - 5 år


 

Snowys jul
Instruktør: Gustav Kvaal

Der er to dage til juleaften. Efter at have mistet både sin mor og sit hjem er en lille hundehvalp helt alene i en sneklædt verden. Heldigvis finder to børn den forfrosne hvalp, og de forsøger ivrigt at finde et trygt og godt hjem til Snowy, inden det bliver jul. "Snowys jul" er en klassisk animationsfilm om universelle temaer som sorg og savn, forventning og glæde.

DFI distribution. Danmark 2004. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Orla Frøsnapper
Instruktør: Erling Budde

Bertram er sendt i byen. Hos slagteren kommer der en lille fræk hund og stjæler en af pølserne. Slagterens kone udlover en stor dusør til den der fanger hunden. På vejen hjem møder Bertram hunden og den følger efter ham. Pludselig kommer byens værste bølle Orla Frøsnapper. Han vil gerne have fat i hunden og den store dusør.

DFI distribution. Danmark 2010. 12 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Sallies historier – da gud fik en hobby
Instruktør: Peter Hausner og Søren Tomas

Da Gud havde skabt himlen og jorden, gik han på pension. Han lavede ikke noget i 1000 år. Derfor fik han lyst til en hobby. Han ville samle på musik! Han købte musikken af menneskene for biler. Gud samlede musikken på flasker, men der gik ikke lang tid, så ville Gud have mere musik.

DFI distribution. Danmark 1998. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Drengen i kufferten
Instruktør: Esben Toft Jacobsen

Pindsvinet Morten får en lillebror og har pludselig svært ved at få mor og fars opmærksomhed. Derfor beslutter Morten sig for at skaffe sig af med sin lillebror, så alt kan blive ligesom før.

DFI distribution. Danmark 2006. 8 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 38 min.
    Børnefilm
    For alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.