Børnefilmpakke 20 - 3 år


 

Zebra
Instruktør: Julia Ocker

Zebraen elsker sine striber, men hvad gør man, når striberne ikke vil makke ret? En sjov lille film om at ting ikke altid er, som man regner med.

DFI distribution. Tyskland 2013. 3 min. Uden dialog. Tilladt for alle.

Lili elsker mad
Instruktør: Siri Melchior

Lili elsker mad – særligt dessert. Derfor er det hårdt at komme igennem en hel portion tomater, broccoli, kartofler og pølse. Men så er det heldigt, at hun kan dele sin mad med Vovvov, så hun kan få sin dessert.

DFI distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Tænk hvis…
Instruktør: Marika Heidebäck, Linda Hambäck

En lille animationsfilm, der bygger på den prisbelønnede svenske børnebog af samme navn. Filmen handler om dyrenes liv og de spilopper, de finder på.

DFI distribution. Sverige 2014. 13 min. Uden dialog. Tilladt for alle.

Peter Pixen – Kagen
Instruktør: Trine Heller Jensen

Peter Pix kommer ind med en lækker kage på en tallerken. Der er temmelig ulækkert på bordet, og han støvsuger en plads til kagen. Peter Pix sætter sig for at spise sin lækre kage, men som han skal til at tage sin første bid, høres lyden af støvsugeren. Mundstykket + slange kommer til syne over skulderen - den er levende!

DFI distribution. Danmark 2013. 2 min. Tilladt for alle.

Storvask – Gemmeleg
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Animationsfilmene "Storvask" tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mægtige maskiner – Wiremaskine
Instruktør: Henrik Selin Lorentzen

Wiremaskinen er kæmpestor og kører lige så langsomt som en skildpadde. Med sin kassegrab kan den hente sand og grus op af vand.

DFI distribution. Danmark 2009. Dansk tale. 6 min. Tilladt for alle.

Lili holder fest
Instruktør: Siri Melchior

Lili holder fest. Det er nemlig højst uretfærdigt, at mor og far skal til fest uden Lili. Men det er heldigt, at mormor er babysitter og er så sød og træt, at hun falder i søvn på sofaen. For så er der frit slag for at feste igennem med sminke, dans og konfetti.

DFI distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hvem ejer bukserne?
Instruktør: Jessica Laurén

Kanin, Fugl og Bamse vil rigtig gerne ud at lege. Det er koldt ude, så de skal have tøj på. Men Fugls bukser er for lange til Kanin, Kanins sko er for små til Bamse og Bamses hue er for stor til at passe Fugl. De finder ud af at bytte rundt, så alt kommer til at passe, og de kan komme udenfor og lege.

DFI distribution. Sverige 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 38 min.
    Børnefilm
    For alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.