Børnefilmpakke 7 - 3 år


 

Safari Europa – myre
Instruktør: Adam Schmedes

Der findes masser af myrer. Nogle bor i tuer oven på jorden. Andre bor under jorden. Nogle myrer holder bladlus, ligesom vi holder køer. Myrene malker dem for sød honningdug, og til gengæld forsvarer de bladlusene mod den store fjende, krabbeedderkoppen.


Pipungerne – hittebarnet
Instruktør: Tone Tarding

Sille og Saxe finder en lille unge, som er blevet væk fra sine forældre. Sammen går de ud for at finde dens mor, men fugleungen er så fræk, at ingen vil kendes ved den.

Storvask – Forsvundet
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Animationsfilmene ”Storvask” tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

Lili møder en dum unge
Instruktør: Siri Melchior

Lili hører en dum unge inde på den anden side af hækken. Lili hader dumme unger. Og når Lili smider ting over hækken, smider den dumme unge dem tilbage! Lili må hævne sig og finder et hul i hækken. Men tænk, den dumme unge ligner hende på en prik! Og så hedder hun Lola.
DFI distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mægtige Maskiner – Piloteringsmaskinen
Instruktør: Henrik Selin Lorentzen

 Fræseren har en tromle fuld af pigge, som den bruger til at skrælle gammel asfalt af vejene. Bagefter kommer feje-sugemaskinen og fejer al den løse asfalt væk.
DFI distribution. Danmark 2009. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Cirkeline: Zigeunerne
Instruktør: Jannik Hastrup

En trup zigeunermus på vej til cirkusbygningen i København giver forestilling for Cirkeline og hendes venner. Den fremmede tryllemus Alfredo slutter sig til truppen, men lover at komme tilbage igen.
DFI distribution. Danmark 1968. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Peter Pix – Pudekamp
Instruktør: Trine Heller Jensen

Peter Pix banker puder i sofaen. Han vender sig for at gå, men bliver ramt i nakken af en pude! Peter Pix samler undrende puden op og lægger den tilbage i sofaen. Han bliver ramt igen og udkæmper nu en drabelig kamp mod puderne og hele sofaen.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 37 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle