Børnefilmpakke 15 - 3 år


 

Prik og Plet kigger på stjerner
Instruktør: Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad
Himlen er fuld af glitrende stjerner. Nogle er store, andre er bittesmå. Prik og Plet studerer stjernerne på nærmere hold gennem en kikkert. Efter et meteornedslag møder de et væsen, som måske har set stjernerne meget tæt på
DFI distribution. Sverige 2011. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Mops & Ollie
Instruktør: Christian Vig Kuntz
De to rumvæsener Mops & Ollie bor på en planet langt ude i rummet. Ovenover planeten er et stort motorvejsnet, hvorfra der jævnligt falder lidt skrald ned, som Mops & Ollie enten kan spise eller lege med. Men de bliver uvenner over skraldet, og rigtigt kede af det, før det går op for dem, at det de har brug for, er hinanden, ikke skraldet.
DFI distribution. Danmark 2012. 8 min. Uden dialog. Tilladt for alle

Mægtige Maskiner – Stribemaler
Instruktør: Henrik Selin Lorentzen
Stribemaleren maler striber på vejene med hvid maling, så bilerne ved, hvor de skal køre. Nogle striber er meget lange, andre er korte og stiplede.
DFI distribution. Danmark 2009. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og Krokodille - Skovturen
Instruktør: Siri Melchior
Vennerne skal ud og samle kastanjer i skoven. Rita formaner Krokodille om at blive på stien, så han ikke farer vild. Men da hun ser et helt tæppe af glitrende kastanjer, glemmer hun alt, hvad hun har sagt. I jagten på de flotte kastanjer glemmer hun alt om stien og farer vild. Krokodille hjælper hende med at finde tilbage.
DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Astons gaver
Instruktør: Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad
Hvor er det sjovt at pakke gaver op! Den lille hund Aston kan næsten ikke vente til sin fødselsdag og på alle de dejlige gaver. Han er så spændt, at han ikke kan lade være med at pakke alle tingene ind, han møder på sin vej.

DFI distribution. Sverige 2013. 9 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lili børster tænder
Instruktør: Siri Melchior
Lili børster tænder. Det kan hun nemlig sagtens selv. Hun lukker sig inde på badeværelset med Vovvov, og så går hun ellers i krig. Der skal tandpasta på, der skal børstes grundigt og der skal skylles efter. Alt det har hun helt styr på. Men det er meget sjovere at børste tænder på Vovvov.
DFI distribution. Danmark 2015. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 38 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle