Børnefilmpakke 20 - 5 år


 

Ska' vi være kærester?
Instruktør: Birger Larsen
Ludvig og Alice er kærester. Det vil sige, at det er de nu ikke rigtigt, for så skal der jo kysses, og det synes Ludvig er decideret ulækkert. Men man kan da give hinanden det bedste, man ejer, i kærlighedspant. For at få Alices halskæde med sølvhjertet, skal Ludvig rappe "Under den hvide bro", og det kan han ikke nå, da han skal spille flygel til lilleputkoncerten. Ludvigs fingre flagrer flygtigt over tangenterne til dirigentens store irritation, men da Alice dukker op i koncertsalen, lyder "Le Coeur d'Argent", som den skal - og lidt til.
DFI distribution. Danmark 1996. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Hund & Fisk
Instruktør: Jannik Hastrup
En historie om den umulige kærlighed mellem en fisk og en hund. Og om hvordan skuffet kærlighed kan afløses af ny, livsbekræftende kærlighed.
DFI distribution. Danmark 2001. 15 min. Dansk tale. Tilladt for alle.
 
Peter Pix – Papkassen
Instruktør: Trine Heller Jensen
Peter Pix skal rydde bøger op og kommer ind med en stak flyttekasser, som han bakser med at samle. Han kigger på instruktionstegningen og går i gang med at folde. Pludselig har han foldet en flyvemaskine. Så Eiffeltårnet og til sidst en krokodille. Peter Pix mader flyttekassen med bøgerne, og får samtidigt ryddet op.
DFI distribution. Danmark 2013. 2 min. Uden dialog. Tilladt for alle.

Røde ører
Instruktør: Karsten Mungo Madsen
Otteårige Herman er en helt almindelig dreng, der går i fritidsklub og fantaserer om superhelte. Han er blevet forelsket i Britta, men han tør ikke sige noget til hende. "Røde ører" handler om Hermans forsøg på at komme til at tale med Britta - og om superhelten Overman, som prøver at hjælpe, men som mest er til besvær.
DFI distribution. Danmark 2005. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Tankebobler: Når man bliver gammel
Instruktør: Karsten Kiilerich
Tankebobler-serien er animerede dokumentarfilm om 5-7-årige børns filosofiske tanker. I denne film beskriver børn deres tanker om to af livets faser - barndom og alderdom. Filmens streg og stil er inspireret af børnenes egne tegninger.
DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 47 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.