Børnefilmpakke 16 - 3 år


 

Prik og Plet er hemmelige
Instruktør: Lotte geffenblad, Uzi Geffenblad 

Hjemme hos Prik og Plet er der endnu mere rodet end der plejer. Slet ikke hyggeligt eller rart. Nu skal Prik og Plet lave om, ligesom man gør på TV. På loftet finder de alle mulige ting til arbejdet: pensler, spande, tapet og en stige. Da de bliver færdige, er deres hjem både hemmeligt og hjemligt...

DFI distribution. Sverige 2011. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

En lille smule
Instruktør: Alicja Björk Jaworski

Det er den første varme forårsdag. Den lille gris er glad og skal ned til søen for at bade. På vejen møder hun et pindsvin med få pigge, en krage med et alt for langt næb, et grønt lam og en kalv med mange hvide pletter. Ingen af deres artfæller vil lege med dem, fordi de ser anderledes ud. Alle dyrene går med den lille gris ned til søen for at bade. Ved søen møder de en frø, som har problemer. De hjælper frøen og de får hver især et ønske.

DFI distribution. Sverige 2012. 9 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mægtige maskiner -Asfaltmaskine
Instruktør: Henrik Selin Lorentzen

"Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder" er en serie for de mindste børn bestående af 13 små film på hver 6 minutter om de maskiner, der arbejder på byggepladser og på veje.

DFI distribution. Danmark 2009. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle


Storvask - Grafitti
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med filmserien "Storvask" skabt en række små animationsfilm, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude.
DFI distribution. Danmark 2010 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Rita og krokodille - Pindsvinet
Instruktør: Siri Melchior

Rita og Krokodille må bare have et kæledyr. Og der bor et pindsvin i buskene i farmors have. De stiller et fad mælk ud og skiftes til at holde vagt. Rita falder i søvn, så snart det er hendes vagt. Når hun vågner er mælken væk og små hvide fodspor leder mod buskene! Rita bruger mere direkte metoder at fange pindsvinet, men når de endelig fanger den opdager de hvor meget den stikker. Vennerne bliver enige om at pindsvinet har det bedre i det fri.

DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Ernst og fodbolden
Instruktør: Alice de Champfleury

Det er morgen, og postbuddet bringer en pakke til Ernst. En splinterny fodbold. Mor tager Ernst med ned for at spille fodbold. I gården er der en flok drenge, som også spiller bold. Drengene vil gerne spille med Ernst og hans nye fodbold, men drengene løber for stærkt - Ernst kan ikke følge med.

DFI distribution. Danmark 2000. 8 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 38 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle