Børnefilmpakke 14 - 5 år


 

Mig og min familie - Villads
Instruktør: Anja Hauberg
Villads har to mødre, mor og Rikke. Men selv om de begge to er mødre, er de langt fra ens. Flere fra klassen bliver ved at spørge Villads, hvor hans far så er, og det synes Villads er irriterende. Men det er nu ikke, fordi han ønsker sig at have en far. For hvis han skulle have det, ville han skulle vælge én af sine mødre fra, og det vil han overhovedet ikke. Heller ikke selvom de ikke aner, hvem der er hvem i Star Wars.
DFI distribution. Danmark 2012. 15 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Prik og Plet på priknik
Instruktør: Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad
En picnic i det grønne kan være både afslappende og god. Prik og Plet er begge nysgerrige på insekterne omkring dem. Men idyllen forvandler sig til en kamp for overlevelse, når både myg og hvepse også er blevet nysgerrige på Prik og Plet.
DFI distribution. Sverige 2011. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle


Dyrevennerne – Min ven Lauge
Instruktør: Eva Lindström
Vi møder uglen Lauge, der forlader den mørke skov og flytter ind til byen. Det kan dog være svært at vende sig til storbymylderet, når man bare er en skovugle.
DFI distribution. Sverige 2013. 12 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Rita og Krokodille – Camping
Instruktør: Siri Melchior
Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er hyggeligt at ligge i et telt oppe på bjerget. Indtil det bliver mørkt. Månen kaster skygger af ulve og trolde på teltdugen. Rita tvinger Krokodille ud med lommelygten, for at skræmme dem væk. Nu kommer der endnu flere skygger! Rita vover sig ud for at redde sin ven. Det var bare grene og Krokodille, der kastede skygger! Rita og Krokodille laver skyggeteater i teltet med lyset fra lommelygten.
DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 39 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle