Børnefilmpakke 12-3 år


 

Ken-Allen og friheden
Instruktør: Göran Olsson

Den sande historie om orangutangen Ken-Allen, der gang på gang stikker af fra zoologisk have. Verden udenfor er spændende, og Ken-Allen har svært ved at blive i haven og forbavsende gode evner for at bryde ud af sit bur. En tegnefilm om en orangutang, der udfordrer sig selv og får en masse oplevelser. Men livet i friheden er ikke så nemt.

DFI distribution. Sverige 2005. 9 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Safari Europa, Rådyr
Instruktør: Adam Schmedes

Rådyr er sky. Ofte står de på marken og spiser, skjult i det høje korn. Det er højsommer og parringstid. Råbukken, hannen, har travlt med at afmærke sit territorium, og hunnerne holder øje med ham. Hen på foråret kommer der rålam, og så passer det med, at der igen er saftigt korn på marken, som man kan spise og springe rundt i

DFI distribution. Danmark 2010. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Mors lille vildbasse
Instruktør: Johan Hagelbäck, Eva Eriksson, Barbro Lindgren
En frisk og fejende, morsom og rørende, og meget klog filmfortælling om det betingelsesløse, overordentlige kærlige forhold mellem en morlille og hendes livlige vildbasse af en fantasifuld søn. Og den vildbasse sætter virkelig sin mors tålmodighed på prøve, men intet kan knække livsmod og livsglæde.

DFI distribution. Sverige 1983. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Cirkeline: Den fremmede
Instruktør: Jannik Hastrup

Cirkeline og musene får besøg af en udenlandsk mus, Alfredo, som viser sig at have forstand på at trylle og spille teater. De indstuderer "Rødhætte", og det lykkes Alfredo at få katten til at spille med.

DFI distribution. Danmark 1968. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - fodboldstrømper
Instruktør: Kassandra Welledorf

Spillet foregår i en vaskekurv, i en vaskemaskine og på en tørresnor. Vasketøjet, der har børnestemmer, er besjælet gennem animation og special effects. Tøjet mimer på dets vej gennem vask og tørring børns konflikter med uvenskab, mobning og grænsesætninger. I sæbeskum og blæst, i kulde og regn, i hede og brand, kommer tøjet ud for utallige trængsler, som brugeren skal hjælpe tøjet igennem.

DFI distribution. Danmark 2003. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 45 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle