Børnefilmpakke 11-5 år


 

Mas med mosen
Instruktør: Elisa Klement

Kartoffelmos med ærter kan være svært at få ned, men når mosen bliver levende og ærterne samler sig til en grøn bold, der hopper rundt i køkkenet, så bliver det pludselig sjovt.

DFI distribution. Tyskland 2009. 9 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Mig og min familie - Frederik
Instruktør: Anja Hauberg

Hjemme hos Frederik bor der hele tre voksne; far, mor og au-pair pigen Lovely, der kommer fra Filippinerne. Før Lovely flyttede ind havde Frederiks forældre så travlt, at de ikke altid kunne nå at læse godnathistorie for Frederik. Men sådan er det ikke længere, og Frederik er glad for, at der nu altid er en voksen at lege med. Frederik kan særlig godt lide at lege med Lovely, for hun er med på at spille fodbold indendørs, og det må han ellers overhovedet ikke for sine forældre.

DFI distribution. Danmark 2013. 11 min. Tilladt for alle.

Havets sang
Instruktør: Jannik Hastrup

Lille Silke elsker vand. Hun elsker at bade, og hun svømmer som en fisk. Faktisk har hun det kun godt, når hun er i vandet, for hun har altid eksem, som klør så væmmeligt. Far og mor er bekymrede og går til lægen med Silke, og han mener at vide, at hun er allergiker. Men mystiske ting foregår, og en delfin, en hund og en gammel, for længst afdød, sørøver-oldefar får betydning. For Silke er slet ikke som alle andre børn - og slet ikke da hun hører havets sang... »Havets sang«, der frit bygger på Bent Hallers bog »Silke - en forvandlingshistorie« fra 1991, er en poetisk og fin tegnefilm.

DFI distribution. Danmark 1993. 27 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 47 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle