Børnefilmpakke 9 - 3 år


 

Det Gule hus – Drømmevæsnerne
Instruktør: Catherine Kunze og Jacob Wellendorf

"Drømmevæsnerne" er den sidste af de fem film fra "Det Gule Hus" - et stort hus på Nørrebro i København. Dette er en serie på fem magisk-realistiske historier om Chloë og Thea, to små piger, som går på opdagelse i deres store hus i jagten på eventyr bag naboernes døre og lige rundt om hjørnet. I "Drømmevæsnerne" drager Chloë og Thea på et hemmeligt besøg hos to-årige Valdemar Ærtebjerg i hans mors atelier på toppen af Det Gule Hus. Mærkelige ting sker der oppe under taget, hvor alle drømmene fra Det Gule Hus bliver lavet om til store malerier. Et sjovt, filosofisk møde mellem kunst og børn.

DFI distribution. Danmark 2011. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Elsa siger godnat
Instruktør: Christian Ryltenius

En animationsfilm om Elsa, som vil høre en godnathistorie inden hun skal sove. Heldigvis har alle sovedyrene både lyst og tid. Alle har de oplevet usædvanlige ting og de vil meget gerne fortælle historierne. I aften er det Harry Hamster, der fortæller Elsa en historie om den mest berømte detektiv i skoven.
DFI distribution. Sverige 2010. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Hvis mormor?
Instruktør: Jessica Laurén

Bamse har en mormor, der er hurtig og god til at lege. Især når de er alene. Men når kusine kommer på besøg, er det ikke nær så sjovt at være sammen med mormor. Men måske kusine også er sød?
Filmene i "Hvem"-serien er små film om store følelser. Lille Bamse og hendes venner leger, griner, skændes, græder og hygger i disse varme fortællinger med en god slutning for de mindste børn.

DFI distribution. Sverige 2012. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Cirkeline – 2+2=5
Instruktør: Jannik Hastrup

Cirkeline leger lærer for musene, og de tager på en spændende udflugt og møder en lille alf.

DFI distribution. Danmark 1968. 12 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 37 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle