Børnefilmpakke 8 for 3 år


 

Mis med de blå øje
Instruktør: Peter Hausner og Søren Tomas

Mis med de blå øjne går ud i verden for at finde landet med de mange mus. På sin færd møder den kattene med de gule øjne, der ikke vil have noget at gøre med en blåøjet kat. Finder den mon landet med de mange mus og venskab med de guløjede katte?

DFI distribution. Danmark 2006. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Storvask : sulten sweater
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene "Storvask" skabt en række små animationsfilm, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Ideen har været at skabe et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum kan forvandle sig til enten et ishav, en garnjungle, et pjaltetøjsunivers, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Uro
Instruktør: Verena Fels

Det kan være svært at skabe kontakt, når man er bundet op på faste roller. Men hvis man insisterer, kan det lykkes - selvom det skaber en masse uro.

DFI distribution. Tyskland 2010. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Thea og den vilde flod
Instruktør: Catherine Kunze og Jacob Wellendorf

3-årige Thea holder ferie på en campingplads i Frankrig med mor og storesøster Chloé, der er to år ældre. Ved floden er Chloé optaget af en ny veninde og vil ikke lege med Thea, der keder sig - men så ser hun en havfruehale i vandet.

DFI distribution. Danmark 2006. 22 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 43 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle