Børnefilmpakke 5 for 3 år


 

Safari Europa: Mus
Instruktør: Adam Schmedes

Mus sætter pris på en god hule. Den skal være varm og hyggelig. Gerne med udsigt, og der skal være rigeligt med mad, også til vinteren. Så de samler forråd - nødder og bær. Ungerne kan ikke se noget i starten, så de sover bare, og imens passer deres mor godt på dem.

DFI distribution. Danmark 2010. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Ormens øje
Instruktør: Ingo Panke

"Ormens øje" er en film om Øjet, der så gerne lader sig narre. Og hvorfor egentlige ikke? Når man som ormen i æblet har alt, hvad hjertet kan begære; fuglesang, solskin, masser af mad og i fuld sving med at skabe sit eget kære hjem?

DFI distribution. Tyskland 1999. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Inch Allah
Instruktør: Martin Legrand

Om en eneboer i en ørken, der en dag får besøg af en lille pige. Og de to drikker te og taler om livet.

DFI distribution. Frankrig 1996. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Det gule hus : superhelten Kevin
Instruktør: Catherine Kuntze

"Superhelten Kevin" er den tredje af fem film fra "Det Gule Hus" - et stort hus på Nørrebro i København. Dette er en serie på fem magisk-realistiske historier om Chloë og Thea, to små piger, som går på opdagelse i deres store hus i jagten på eventyr bag naboernes døre og lige rundt om hjørnet. I "Superhelten Kevin" besøger Chloë og Thea 6-årig Kevin, der drømmer om at vokse op og blive superhelt. Kevin's mor kommer hele vejen fra Senegal i Afrika og har mange billeder at Kevins familie fra Afrika. En sød, sjov film om at have masser af energi, en passion for flyvemaskiner og om at være en del af to forskellige kulturer.

DFI distribution. Danmark 2011. 9 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Pipungerne : Prinsessen og vagten
Instruktør: Tone Tarding

Sille leger prinsesse og vil ikke forstyrres. Saxe holder vagt ved slottet, men en flok myrer er ikke til at styre, de kilder Saxe og stikker af med prinsessekronen.

DFI distribution. Danmark 2009. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Schhh
Instruktør: Snobar Avani og Peter Hausner

Det er tidlig morgen. Mor og far er trætte, men Louis og hans bedste ven, Dynen, er helt friske. Så de går på opdagelse. Og selv en almindelig lejlighed kan sagtens rumme fantastiske verdener. Louis og Dynen starter med en flyvetur ud over det store, vilde ocean. De kører i bil, de fægter, de kører i rutsjebane på en fantasi-savanne, og under stor ståhej dækker de også morgenbord. Men så går det galt!

DFI distribution. Danmark 2006. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 39 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle