Børnefilmpakke 4 - 5 år


 

Desmonds æbletræ
Instruktør: Magnus Carlsson

Desmond kæmper for at passe godt på sit æbletræ og må gå lidt af hvert igennem, da træets æbler forsvinder. Han må ud blandt alle sine bekendte for at finde ud af hvem der har taget dem.

DFI distribution. Sverige 2004. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Safari Europa
Instruktør: Adam Schmedes

Hugormen har ry for at være aggressiv. I virkeligheden er den sky og bange for mennesker. Hvis den møder os på badestranden, stikker den, på trods af sit giftige bid, hellere af. Men når den er sulten, bruger den al sin gift, og selvom byttet i første omgang får lov at løbe væk, får hugormen alligevel noget at spise til sidst

DFI distribution. Danmark 2010. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Mathias skal i skole
Instruktør: Lars Gudmund Hansen

Mathias er 6 år og skal begynde i børnehaveklasse til sommer, men hans bedste ven skal ikke med, for han skal flytte. Kan man så finde nogle nye venner? Og skal man kunne læse, når man kommer i skole? Og driller de store børn i skolegården? Der er nok at tænke over, men Mathias glæder sig alligevel. For når man skal i skole, så er man rigtig stor! Springet fra børnehave til skole er den største forandring i mange små børns liv. Fra at være de største til at blive de mindste. Fra de voksnes favn til skolegårdens junglelov. Fra fri leg til målrettet læring med numsen placeret på en stol. En film for alle, der skal i skole eller lige er kommet det, og for deres familie og pædagoger, der selv har været børn en gang.

DFI distribution. Danmark 2005. 25 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 45 min.
    Børnefilm
    Kan ses af alle