Børnefilmpakke 4 - 3 år


 

Cirkeline - Klodsmus
Instruktør, Jannik Hastrup

Det er regnvejr, og musebedstefar fortæller historien om Klodsmus - en musevariant af "Klodshans", H.C. Andersens eventyr om herremandens søn, der vinder kongedatterens hjerte.

DFI distribution. Danmark 1970. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Mægtige maskiner – betonkanon
Instruktør: Henrik Selin Lorentzen

"Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder" er en serie for de mindste børn om de maskiner, der arbejder på byggepladser og på veje. I denne film følger vi betonkanonen. Hvert afsnit består af rolige billeder, der tager børnene helt tæt på maskinerne, mens de arbejder, og en fortællerstemme, der forklarer, hvordan maskinerne fungerer. I hvert afsnit er der også en lille quiz og en sang om den enkelte maskine.

DFI distribution. Danmark 2009. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Sallies historier – Hr. Wilders stjerne
Instruktør: Kim Fupz Aakeson

»Sallies historier« er en række forrygende filmfortællinger for de mindste børn og deres voksne. Kim Fupz Aakesons underfundige satire i tegnefilmens form er fuld af grotesk charme og antiautoritær livsfilosofi. I Hr. Wilders stjerne kæmper Hr. Wilder for at bygge en stige, der er så høj, at han kan nå en smuk stjerne.

DFI distribution. Danmark 1989. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Det gule hus – Ella og hendes Papa
Instruktør: Catherine Kuntze

"Ella og hendes Papa" er den første af fem film fra "Det Gule Hus" - et stort hus på Nørrebro i København. Det er en serie på fem magisk-realistiske historier om Chloë og Thea, to små piger, som går på opdagelse i deres store hus i jagten på eventyr bag naboernes døre. I filmen besøger Chloë og Thea 4-årige Ella og hendes franske far. En film om venskab, magi og pandekager. Ella har et fransk legehus, der ikke helt er i overensstemmelse med danske bygningsregler, hvor man kan drømmer sig væk til franske bjerge. En sjov, poetisk historie om hverdagens trylleri.

DFI distribution. Danmark 2011. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 36 min.
    Børnefilm
    Børnefilm