Torsdags event: Seeren

Torsdag den 12. oktober får du muligheden for at se Lars Muhls smukke filmdigt om Seeren, Calle de Montségur. Med sin film, baseret på gamle håndholdte optagelser, giver Lars Muhl et sjældent møde med sin afdøde ven og spirituelle vejleder Seeren, der kunne læse menneskers skæbne i ’Livets Bog’ og behandle folk med tankens kraft, lige meget hvor på Jorden, de befandt sig. I filmen forsøger Lars at formidle og sætte ord på noget, man normalt ikke kan sætte ord på, nemlig 'ånd'.

 

SYNOPSIS

Med sin film, baseret på gamle håndholdte optagelser, giver Lars Muhl et sjældent møde med sin afdøde ven og spirituelle vejleder Seeren, der kunne læse menneskers skæbne i ’Livets Bog’ og behandle folk med tankens kraft, lige meget hvor på Jorden, de befandt sig. I filmen forsøger Lars at formidle og sætte ord på noget, man normalt ikke kan sætte ord på, nemlig 'ånd'. 

Lars Muhl er op gennem 80'erne og 90'erne bedst kendt fra rockmusikken og hans samarbejds med fx. Moonjam og albummet "Kingdom Come". Senest er Muhl blevet mere sprirituel, hvor han fx. har skrevet en gralstrilogi, hvor han har brugt clairvoyanten og den i dag afdøde naturlæge Calle Montségur som vejleder.

Montségurs gamle kasse med bånd er nu blevet klippet sammen af gamle håndholdte optagelser med Calle Montségur, der også udgjorde hovedpersonen i det første bind i gralstrilogien: "Seeren fra Andalusien".

Lars Muhl er i sin formidling optaget af, hvordan man formidler 'ånd', hvor han selv forklarer det som at sætte ord på noget, der normalt ikke kan sættes ord på, fortæller han. "Seeren" Calle Montségur var i sin omgang med det uudsigelige, der tilsyneladende havde adgang til højere magter og kunne behandle folk med tankens kraft.

>> KØB BILLET TIL FILMEN


INSTRUKTØR: Lars Muhl

LAND: Danmark

PRODUKTIONSÅR: 2016

LÆNGDE: 120 minutter