Torsdags event: Call Me by Your Name

1/2: Kom med til premieren på den nomineringstunge "Call Me By Your Name". Luca Guadagninos romantiske drama følger den 17-årige Elio i 1983, der udvikler et forhold til sin fars sommerpraktikant, den charmerende Oliver. Det bliver en uforglemmelig sommer i det smukke norditalienske landskab, der ændrer deres liv for altid. Der vil være et kort oplæg og et glas vin forud for filmen.

SYNOPSIS

Sony Pictures' romantiske drama "Call Me By Your Name" med instruktion af italienske Luca Guadagnino ("I Am Love", "A Bigger Splash") blev en af de helt store filmoplevelser på Sundance film festivallen 2017. I filmen møder vi Elio (Timothée Chamalet), som forelsker sig dybt i sin fars sommerpraktikant Oliver (Armie Hammer). For Elio bliver det en sommer, han aldrig glemmer, og som han i tankerne siden vender tilbage til igen og igen. I rollerne som Elios forældre ses Michael Stuhlbarg og Amira Casa. "Call Me By Your Name" er baseret på den ameirkanske forfatter André Acimans, som i øvrigt selv har en lille rolle i filmen, anmelderroste roman. "Call Me By Your Name" har fået manuskript af den 89-årige James Ivory, som tilbage i 80'erne og 90'erne bl.a. skrev manuskript til klassikere som "Howards End" og "Resten af dagen". 

"Call Me By Your Name" modtog et hav af nomineringer til Critic's Choice Awards, bl.a. bedste instruktør, bedste mandlige hovedrolle, bedste mandlige birolle, bedste adapterede manuskript, m.fl. Også til årets Golden Globes var filmen repræsenteret med nomineringer til både Timothée Chamalet og Armie Hammer. 

>> KØB BILLET TIL FILMEN


INSTRUKTØR: Luca Guadagnino

LAND: Brasilien, Frankrig, USA, Italien

PRODUKTIONSÅR: 2017

LÆNGDE: 132 minutter