Halloween - Motorsavsmassakren


 

Gys i biografen

I anledning af Halloween aften viser vi gyserfilm.

Pris på én film: 85 kr.
Pris på alle tre film: 195 kr.

Vi har fundet tre skræmmende film, som I kan fejre jeres Halloween aften i selskab med.

De tre film er:
Motorsavsmassakren kl. 17:15
Suspiria kl. 19:15
Kannibal Massakren kl. 21:15.

Vi opfordrer desuden alle til at møde op udklædte! Der vil være præmie til den mest kreative udklædning.

Der er mulighed for at købe mad i caféen og spise inde i biografen. Vi anbefaler at man bestiller maden når man kommer. Evt. til kl. 18.45, hvor vi regner med at Motorsavsmassakren er færdig, så man er sikker på, at maden er færdig inden Suspiria begynder 19:15.


Læs om filmene her:


Motorsavsmassakren

Originaltitel: The Texas Chain Saw Massacre
Instruktør: Tobe Hooper
Produktion: USA 1974
Censur: 15 år
Premieredato: 01.11.2014

For 40 år siden tog fem unge mennesker på weekendtur på landet i Texas for at blive ofre for en kannibalistisk familie og en motorsavssvingende galning iført en maske lavet af menneskehud.
Med dette møde skabte instruktøren Tobe Hooper en milepæl i horrorfilmens historie i form af den chokerende realistiske og subtilt voldelige THE TEXAS CHAIN SAW MASSACRE (også kendt som MOTORSAVSMASSAKREN). Gennem årene er dette kontroversielle mesterværk blevet genudgivet og genindspillet, men først nu, i anledning af filmens 40-års jubilæum, er den blevet digitalt restaureret i 4K under supervision af Tobe Hooper selv. Another World Entertainment er stolte af at præsentere den endegyldige version af alle tiders største og mest skræmmende horrorfilm.


Suspiria

Også kendt som: Chok House
Instruktør: Dario Argento
Produktion: Italien 1977
Censur: 15 år
Premieredato: 31.10.2017

En af verdens smukkeste og mest isnende horrorfilm med det helt uforglemmelige lydspor har fået en opgradering i luksusklassen:
Dario Argentos hovedværk vender tilbage til biograferne i en visuelt overdådig restaureret 4K version. Aldrig har en gyserfilm taget sig så uhyggeligt lækkert ud, aldrig har en gyserfilm lydt så skrækindjagende, at det forplanter sig gennem marv og ben. SUSPIRIA er med andre ord en uomgængelig lækkerbisken for både øjne og ører.

Suzy Bannion har besluttet at perfektionere sine balletstudier på Europas bedste danseskole og har derfor udset sig det berømte akademi i Freiburg. En morgen kl. 09 forlader hun Kennedy-lufthavnen i New York og ankommer til Tyskland i silende regn kl. 22.40 lokal tid. En taxitur gennem mørket fører hende frem til bestemmelsesstedet... danseakademiet i sine blodrøde farver tager vrangvilligt imod, en studine der netop er blevet smidt ud af skolen for utilbørlig opførsel, løber ud ad døren, durk forbi hende og møder sit endeligt, så snart hun tror sig i sikkerhed.
Den følgende morgen byder skolens rektor Suzy velkommen og forklarer nattens skrækindjagende begivenheder og detaljerne omkring skolens virke. De øvrige elever virker ikke umiddelbart imødekommende, men bløder op. Det være sig lige så længe, Suzy accepterer de sælsomme historier, der bliver fortalt om natten. Forbindelser til det okkulte. Måske er hun selv i besiddelse af nøglen til al mystikken? ...Mareridtet skal først for alvor til at begynde.


Kannibal Massakren

Originaltitel: Cannibal Holocaust
Instruktør: Ruggero Deodato
Produktion: Italien 1980
Censur: 15 år

Et filmhold er forsvundet under en ekspedition ind i Amazonas uvejsomme jungle. Det eneste spor er en enkel filmrulle, der finder vej tilbage til civilisationen. Indholdet viser sig at være ekstremt bloddryppende og afskyvækkende i form af tortur, kannibalisme og seksuelle overgreb. Alligevel beslutter en gruppe modige eventyrere at finde det forsvundne filmhold.

 

 • Spilletid:
  Genre:
  Censur:
 • 83 min.
  Thriller
  Til over 15 år

 

 

  Der er ingen film.